reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
O matko,ale mam lenia:szok: nawet nie chce mi się zejść do piwnicy żeby pranie powiesić w suszarni. O obiedzie już nie wspominam. S ma wlecieć po drodze i na całe szczęście jest za naleśnikami,bo wkońcu przejadł się mięcha z pyrami

pamiętam jak pytałaś i ja odpowiedziałam a oto dowód:cool2:

:-p:-p:-p

chyba wszystkie poodstraszałam moją obecnością bo ledwo przyszłam to wszystkie aktywne kobitki pouciekały:-(

tak, tylko odpowiedizalas, ze ma astme, ale ja pytam jeszce o sposob leczenia
ej kozy schowajcie rogi:crazy::crazy::crazy::crazy:

ja jestem , ale inne uciekły, tak mi sie nie chce iść do garów:no::no::no:
Włączyłam pranie i po pół godzinie zorientowałam się, że proszku nie nasypała:szok::cool2::cool2::cool2::cool2:

Ja też kiedyś tak wyprałam S ciuchy robocze,ale kapnęłam się dopiero jak wyciągałam z pralki i nic nie pachniało:sorry:
Właśnie znalazłam "Gotowe na wszystko" sezon 6 i moich ukochanych "Chirurgów" też nowy 6:-)
Jakieś fajne filmy oglądałyście ostatnio?

tak, tylko odpowiedizalas, ze ma astme, ale ja pytam jeszce o sposob leczenia
aha no to już pisze :tak:Ola dostaje wziewy takie przeciwzapalne a w czasie infekcji maj jej zwiększac ilośc bo wtedy jest bardziej narażona na atak duszności no a w razie ataku ma zaś inne wziewy które rozszerzają oskrzeala
ej kozy schowajcie rogi:crazy::crazy::crazy::crazy:
jakie rogi:-p:-p;-);-):cool2:

Donakt się "zgasiła" , poszła chyab jarzynową jeść.................. a ja ................... ludzie może dzis nic nie będziemy jeść, wyciągnę leczo i już...................

Monia my oglądamy Brzydulę a Adaś tylko czeka na piosenkę......... Tyle słońca w całym mieście........................

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry