reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Obejrzałam sobie właśnie następny czwartkowy odcinek "Londyńczyków" i tak się rozmarzyłam... Tęsknicie czasem do czasów randkowania? (czasem do czasów,ale mi wyszło masło maślane:-D) Ten dreszczyk, miękkie kolana, rozmarzone oczy, pierwszy pocałunek itd?

witam ponownie:-)

Ja też kiedyś tak wyprałam S ciuchy robocze,ale kapnęłam się dopiero jak wyciągałam z pralki i nic nie pachniało:sorry:

Właśnie znalazłam "Gotowe na wszystko" sezon 6 i moich ukochanych "Chirurgów" też nowy 6:-)
Jakieś fajne filmy oglądałyście ostatnio?

ja na pocztku kariery ajko gospodyni domowa upralam dwa wsady bez proszku i tez dopiero zajarzyalm po wyjeciu, bo nie bylo zapachu:-D:rofl2:

ogladalam ostatnio "Slumdoga..." ale mam tempo, nie?
a dzis zamierzam "Vicky Cristina Barcelona"

aha no to już pisze :tak:Ola dostaje wziewy takie przeciwzapalne a w czasie infekcji maj jej zwiększac ilośc bo wtedy jest bardziej narażona na atak duszności no a w razie ataku ma zaś inne wziewy które rozszerzają oskrzeala

jakie rogi:-p:-p;-);-):cool2:

wlasnie:-)
ja tylko chcialam dopytac o szczegoly:sorry:

Donakt się "zgasiła" , poszła chyab jarzynową jeść.................. a ja ................... ludzie może dzis nic nie będziemy jeść, wyciągnę leczo i już...................

w koncu po cos to leczo jest, nie?;-)

ja teraz pojadlam jeszce blinek i juz mi tlusto. mialam robic do nich sos, ale dostalam telefon, ze bede miaal korki, wiec musialam jechac.

pochwlae sie: na razie raz w tyg. bede udzielala korkow z rosyjskiego. ciesze sie:-)

właśnie próbuję wysłac na naszą pocztę o2 kilka piosenek mini mini 3 ciekawe czy mi się uda...jakoś tak się o tym zapomniało:eek:

ja pomyslalam wczoraj, gdy mialam czas siedzac na necie, ale stwierdzilam, ze tam nic nie ma i odpuscilam

Obejrzałam sobie właśnie następny czwartkowy odcinek "Londyńczyków" i tak się rozmarzyłam... Tęsknicie czasem do czasów randkowania? (czasem do czasów,ale mi wyszło masło maślane:-D) Ten dreszczyk, miękkie kolana, rozmarzone oczy, pierwszy pocałunek itd?

ja tesknie:zawstydzona/y:
choc "za kawalerstwa" nie bylam zbyt szczesliwa, bo my sie rzadko widywalismy i ciagle tesknilam...:-(:-(:-(

witam ponownie:-)

ja na pocztku kariery ajko gospodyni domowa upralam dwa wsady bez proszku i tez dopiero zajarzyalm po wyjeciu, bo nie bylo zapachu:-D:rofl2:

ogladalam ostatnio "Slumdoga..." ale mam tempo, nie?
a dzis zamierzam "Vicky Cristina Barcelona"

wlasnie:-)
ja tylko chcialam dopytac o szczegoly:sorry:

w koncu po cos to leczo jest, nie?;-)

ja teraz pojadlam jeszce blinek i juz mi tlusto. mialam robic do nich sos, ale dostalam telefon, ze bede miaal korki, wiec musialam jechac.

pochwlae sie: na razie raz w tyg. bede udzielala korkow z rosyjskiego. ciesze sie:-)
każdy grosz sie przyda:tak:

ja pomyslalam wczoraj, gdy mialam czas siedzac na necie, ale stwierdzilam, ze tam nic nie ma i odpuscilam

ja tesknie:zawstydzona/y:
choc "za kawalerstwa" nie bylam zbyt szczesliwa, bo my sie rzadko widywalismy i ciagle tesknilam...:-(:-(:-(
tęsknię i ja za tą adrenalinka, ściskaniem w dołku, biciem mocno serca.......... pożądaniem............... ach....................:rofl2:

Aniołki spią, jutro intensywny dzień sie zapowiada, szczepienie pneumokoki ( bo tydzień temu nam nie zamówiła:wściekła/y:) , potem zakupy w Szczecinku i tam też dentysta....

Witam pierwsza o poranku z kubkiem kawki w ręce:-) u nas nadal paskudna pogoda jeszcze w nocy lało :crazy: dobrze że mnie na wieczór tchnęło i zabrałam suszarkę z praniem do domu bo wszystko by byo mokre;-) tylko kurna teraz prasowanie na mnie patrzy:growl: jak zwykła mówić Justyna. Może się zmobilizuję jak młoda pójdzie spać a narazie zaraz się ubieramy i lecimy do mięsnego po coś na obiad:tak: chyba udka będą bo na nic więcej nie mam weny:zawstydzona/y::no:

Oj tez często zadrza mi się wspominać te czasy;-) ale kiedy to było:szok:

Monia dzięki za namiary na pocztę;-)

Agulka miłego dnia choć u dentystki sadystki pewnie miło nie będzie:sorry:

A dzisiaj pustka. Chyba pogoda troszku wróciła. No, u nas tak,ale ja mam ewidentny spadek formy. Siedzę z kawą i nie mogę dojść do siebie. W ogóle ostatnio bardzo dużo śpię. Chodzę wcześnie,bo 23-24,a spałabym do południa.
Ale mi się śniło,że dom kupiliśmy. Co prawda z teściami,więc dla mnie nierealne,bo nie chcę miszkać z teściową,ale idę sprawdzić totka:-p

reklama

super nie dośc że się cieszysz to jeszcze jakiś grosik wpadnie do portfela:tak:

Aniołki spią, jutro intensywny dzień sie zapowiada, szczepienie pneumokoki ( bo tydzień temu nam nie zamówiła:wściekła/y:) , potem zakupy w Szczecinku i tam też dentysta....
miłego intensywnego dnia i powodzenia u dentysty sadysty;-)

:-) u nas nadal paskudna pogoda jeszcze w nocy lało Może się zmobilizuję jak młoda pójdzie spać a narazie zaraz się ubieramy i lecimy do mięsnego po coś na obiad:tak: chyba udka będą bo na nic więcej nie mam weny:zawstydzona/y::no:
a u nas pięknie świeci słoneczko:-)już zaliczyliśmy mały spacerek weszliśmy do sklepu po mięsko na obiad - dziś będa schabowe a u was jednak udka???

Ale mi się śniło,że dom kupiliśmy. Co prawda z teściami,więc dla mnie nierealne,bo nie chcę miszkać z teściową,ale idę sprawdzić totka:-p
Justyna i jak totek ile wygrałas??? pewnie dużo skoro cię juz niema pewnie już szalejesz po sklepach:-ptylko nie zapomnij o nas :no::-D

aha wszystkim chlopakom tym małym i tym dużym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w dniu ich święta:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry