reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam ponownie młoda śpi, podłogi pomyte więc przyszłam na chwile zanim wezmę się za prasowanie;-)
a u nas pięknie świeci słoneczko:-)już zaliczyliśmy mały spacerek weszliśmy do sklepu po mięsko na obiad - dziś będa schabowe a u was jednak udka???

aha wszystkim chlopakom tym małym i tym dużym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w dniu ich święta:-):-):-)

U nas też powoli słoneczko się przebija:tak: i mam nadzieję że się wreszcie przebije;-) schabowe mieliśmy wczoraj;-) a dziś stanęło na udka już siedzą w przyprawach w lodówce tylko później do piekarnika i obiad gotowy;-) grunt to się nie wysilać wogóle zauważyłam że ostatnio w kwestiigotowania mam spadek formy i tylko kombinuje żeby jak najszybciej zrobić obiad:zawstydzona/y: a kiedyś bardzo lubiłam wydziwiać:sorry: dzięki za przypomnienie o dmiu chłopaka M coprawda dostał już w sierpniu ponton na poczet tej okazji:rofl2: ale wypadałoby tacie zanieść jakieś piwko;-) i Mafiemu kupić chociaż ciastko:rofl2:

witam!!!

dzis pozno wstalysmy, bo gwiazda znow jak sie przebudzial w nocy, tak usnac nie mogla:crazy:

wczoraj malo byla na dworze przez te pogode, choc oczywiscie kilka razy pobiegala po deszczu:eek:, i bylismy w szoku, bo poszla spac dopiero o 21.30:szok::szok:. oczywiscie zasiadla z nami do ogladania filmu, a jakze:-D:-D

Justyna, ja tez wygralam po byku:wściekła/y:: na 8 zakladow az dwie liczby trafione:wściekła/y::wściekła/y:

No, u nas tak,ale ja mam ewidentny spadek formy. Siedzę z kawą i nie mogę dojść do siebie. W ogóle ostatnio bardzo dużo śpię. Chodzę wcześnie,bo 23-24,a spałabym do południa.

skoro nie dzidzius, to przesilenie jesienne;-):-D

aha wszystkim chlopakom tym małym i tym dużym życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w dniu ich święta:-):-):-)

alez ja ejstem tepota:szok::szok::eek::eek::rofl2:
gadaja w radiu cos od rana o dniu chlopaka, a ja swiecie przekonana, ze to powinno byc w czerwcu ( z dniem ojca mi sie pomylilo:sorry:), stwierdizalm, ze cos zmyslaja:rofl2:
widac, ze czas randek daaawno minal i teraz sie mysli innymi kategoriami:shocked2:

zauważyłam że ostatnio w kwestiigotowania mam spadek formy i tylko kombinuje żeby jak najszybciej zrobić obiad:zawstydzona/y: a kiedyś bardzo lubiłam wydziwiać:sorry:

odpoczywasz, a potem znow zaczneijsz wygotowywac pyyysznosci:-)

witam!!!
odpoczywasz, a potem znow zaczneijsz wygotowywac pyyysznosci:-)

Może coś w tym jest:eek: bo przez ten urlop Agi na wszystko mi czasu brakowało:zawstydzona/y: to i cudować w kuchni się nie chciało:no: chodzi za mną lazania więc może jak złapie trochę odpoczynku to się skuszę;-)

Nie mogłam się oprzeć,żeby nie pokazać Wam tego

:szok::-D:rofl2::-D:-D:szok: skąd Ty takie rzeczy bieżesz:szok: ludzie to mają pomysły:-D

Monia skasowałaś te piosenki z poczty?:sorry: Chciałam zciągnąć i znów tam nic nie ma:-( oprócz jakiś 3 reklamowych:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry