reklama

Wrześniówkowe mamy

Już o tym kiedyś pisałam: któraś wchodzi na tę pocztę za pomocą programu pocztowego i ściąga wszystko na swój komputer, nie zachowując na poczcie oryginału.
no to przyznawac się która wchodziła wczoraj na pocztę może jakoś do tego dojdziemy:sorry:
prubuje nagrac płytke MP3 ale nie chce mi jej odtwarzac ani w DVD ani w Boom Boxie:no::wściekła/y:ciekawe co robię nie tak:sorry:

reklama
Majandra pneumokoki

Aneta to tak jak ja kiedys wymyslałam teraz odpierdzielam obiadki

U dentysty nie było tak źle, bo to co było najgorsze juz dawno mam za soba, teraz lekka kosmetyka, ale za to J .... ohohohoh.........

Ja zapisywałąm u siebie z 2 pierwszych emaili,ale ja robię to normalnie wchodząc,bo ja nie mam ustawionego żadnego outlooka,czy czegośpodobnego.
Monia a w czym nagrywasz? Ja mam nero i ostatnio nagrywałam teściowi do auta

A jak kończysz nagrywanie to wybierasz by płyta była jednosesyjna (czyli, żeby już nic nie można było później do niej dograć)? A czy płyta działa na komputerze?
nic takiego nie miałam do wyboru. Nagrałam już 2 płytki jedną DVD a drugą Cd obie w innych programach i na komputerze działają a na pozostałych sprzętach nie:no:
użyłam programu Cyberlink Power2Go a drugą nagrałam w Windowsie

Monia, to prawdopodobnie jest już w programie ustawione, żeby na płytę można było dograć coś. Taka płyta będzie działać tylko na tym komputerze, na którym była nagrana. Jak macie 2 komputery, to możesz sprawdzić, czy działa na drugim.

reklama
witam wieczorowo:-)

ach, ale maialm juz dosc dzis Julitki:wściekła/y: rozszarpac to za malo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze, ze juz spi, to odpoczne od tego gada:crazy:mam andzieje, ze jutro bedzie normalna, bo sie wykoncze nerwowo:crazy:

jakos tak bezplciowo mi minal dzis dzien. w zasadzie w glownej mierze na nerwach,a potem bolu glowy:-(
nic wielkiego nie porobilam. zimno na dworze, wychodzic sie nie chce:no:. choc moejmu dziecku to nie przeszkadza i nawet w amych majtkach chciala leciec do psa:eek::rofl2:

Ja mam nero i ostatnio nagrywałam teściowi do auta

w sumie to nie an temat, ale przypomnialo mi sie: jak zdrowko tescia? dawno temu wspominalas, ze nie bardzo. polepszylo sie?

ja to Was podziwiam, z eumiecie nagrywac plytki, wiecie co to DVD i inne:zawstydzona/y:. ja jestem zielona, bo tym zjamuje sie wylacznie P, wiec ja nie musze.:zawstydzona/y:
tak samo z instalowaniem ajkichs programow itp itd:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry