reklama

Wrześniówkowe mamy

Donakt się "zgasiła" , poszła chyab jarzynową jeść.................. a ja ................... ludzie może dzis nic nie będziemy jeść, wyciągnę leczo i już...................

Monia my oglądamy Brzydulę a Adaś tylko czeka na piosenkę......... Tyle słońca w całym mieście........................
ja mam ustawiony taki dzwonek w telefonie:rofl2:a Ola zawsze jak zaczynała sie BrzydUla to tańczyła :-D
gdzie, ściągnęłas sobie:rofl2:
ściągam na chomiku:tak:mam u siebie jak coś to mogę podac link;-)

reklama
Wraz z jesienią widzę że forum ożywa;-) makaron do rosołu ugotowany, powiesiłam pranie na balkonie póki jeszcze nie pada to niech je chociaż wiatr obwieje;-) choć nie powiem jakieś słonko się powolutku przebija:-) miałam ambitny plan zrobić porządki w komodzie w dużym pokoju a przyszłam tutaj:zawstydzona/y: a skoro taka frekfencja to pewnie komoda będzie musiała zaczekać:-p

No chory...ale goraczki nie mial tylko zapalenie oskrzeli i antybiotyk -pisalam wam w zeszly piatek bodajze i nie chodzi do przedszkola...a ja musze z nim w domu siedziec bo nie ma kto:crazy:jutro ide na kontrole to moze sie okaze ze jednak moze juz wrocic a ja normalnie do pracy bo juz mam dosc tej szarpaniny...w ogole to jestem strzepek nerwow bo ostatnio wszytsko po grudzie idzie...a J daleko i zadnej pomocy nie mam :-(

Oj to zdrówka dla Stasiulka życzę a dla Ciebie dużo siły żeby przetrwać to co najgorsze:tak: mam nadzieję że jednak powolutku wszystko się ułoży tak jak sobie wymarzyłaś:-)

Monia my oglądamy Brzydulę a Adaś tylko czeka na piosenkę......... Tyle słońca w całym mieście........................

Tuśka nie tylko tańczy ale jeszcze z nimi śpiewa lalalalalala:-D:rofl2:

Wraz z jesienią widzę że forum ożywa;-) makaron do rosołu ugotowany, powiesiłam pranie na balkonie póki jeszcze nie pada to niech je chociaż wiatr obwieje;-) choć nie powiem jakieś słonko się powolutku przebija:-) miałam ambitny plan zrobić porządki w komodzie w dużym pokoju a przyszłam tutaj:zawstydzona/y: a skoro taka frekfencja to pewnie komoda będzie musiała zaczekać:-p

Oj to zdrówka dla Stasiulka życzę a dla Ciebie dużo siły żeby przetrwać to co najgorsze:tak: mam nadzieję że jednak powolutku wszystko się ułoży tak jak sobie wymarzyłaś:-)

Tuśka nie tylko tańczy ale jeszcze z nimi śpiewa lalalalalala:-D:rofl2:
tyle siońcia................ o popać,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, lalallalalalalall:tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry