reklama

Wrześniówkowe mamy

Bardzo mi miło że o mnie pamiętacie:-):-):-)o tak się ucieszyłam:-):-):-)"
jestem jestem ale jakos czasu mi brakuje o właśnie usłyszałam[mąż] "a ta tylko pisze......" :a kiedy ja tu ostatnio byłam ....

Co u Nas w piątek były urodzinki mojego skarba więc wiadomo przygotowania goście itd w sobotę my byliśmy na imprezce było super takie a'la wesele bez państwa młodych impreza organizowana z jedzeniem muzyka wybawiłam się za wszystkie czasy i zauważyłam że mój mąż jest wciąż zazdrosny o mnie:-p:rofl2::confused2:
Niedziela nie wiem kiedy zleciała w poniedziałek praca obiad sprzątanie prasowanie wtorek goście posiedzieliśmy do 24 rano do pracy i wieczorkiem padłam o 21 spałam jak aniołek, i to by było na tyle w odpowiedzi dlaczego mnie nie było ;-):sorry:

A u Was widzę że całkiem całkiem tyle stronek zapisane superr BB ożywa a przyznam się szczerze że myślałam że to już koniec

Anetasa zmiany szykujesz chcesz włosy skrócić a masz takie ładne :-p no i jak szpilki kupione???

Powiedzmy że Twoje tłumaczenie nieobecności zostało zaakceptowane:-p;-) ale proszę na tak długo wiecej nas nie opuszczać;-) no z tymi włosami to już sama nie wiem co robić:sorry: trochę mi szkoda ale chyba jednak się zdecyduję jeszcze dziś mnie Marta przekonywała że taka zmiana może mi wyjśc na dobre:sorry: a szpilki oczywiście są;-) już do nich przywykłam tylko choroba nie mogę się przekonać do prowadzenia auta w nich :sorry:

reklama
Cześć dziewczyny ja podczytuję ale na nic nie mam siły czuje że się powoli rozsypuję :sorry:i troche mnie to przeraża wczoraj miałam już ze trzydzieści tych skurczów przepowiadających a wieczorem nawet co pięć minut :szok:już myślałam że pojedziemy rodzić dzisiaj W zadzwonił po nianię (pomimo tego że w tym tygodniu miała nie przychodzić) bo byłam taka słaba nawet telewizora nie miałam siły oglądać ...;-)
jutro jadę do mamy bo W ma jakieś szkolenie i wróci dopiero w sobotę mówiąc szczerze troche się denerwuje bo teraz już nie znam dnia ani godziny:sorry:
poza tym u nas wszystko w porządku tylko jestem troche zła bo myślałam że przez ten ostatni miesiąc pobędę troche z Zuzią tak bardziej aktywnie a tu nic z tego

Powiedzmy że Twoje tłumaczenie nieobecności zostało zaakceptowane:-p;-) ale proszę na tak długo wiecej nas nie opuszczać;-) no z tymi włosami to już sama nie wiem co robić:sorry: trochę mi szkoda ale chyba jednak się zdecyduję jeszcze dziś mnie Marta przekonywała że taka zmiana może mi wyjśc na dobre:sorry: a szpilki oczywiście są;-) już do nich przywykłam tylko choroba nie mogę się przekonać do prowadzenia auta w nich :sorry:

:crazy::-p;-):-D:-D:-D:-D

No i się zaczęło tatusiowie taboru wrócili i jest młyn i ogólne zamieszanie:wściekła/y: próbuję oglądać Samo Życie ale nic nie słyszę:no: i do tego jeszcze siedzę i sie denerwuje bo Goska się nie odzywa a na 19 miała jechać z młodym do Bystrzycy do lekarza:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry