Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O, matko! Dopiero teraz zauważyłam, że Luandzia jest na początku 34 tyg. i już skurcze?! Kobitko, zaciśnij nogi! Nie pozwól małej jeszcze wychodzić
EDIT: Donkat, a Maciuś za to był dziś okropny, tzn. tak od godziny 17 mniej więcej. Bo oczywiście niewyspany.
strasznie się boje wczoraj w swej nieskończonej głupocie poszłam wykąpaś się do wanny i się zaczęło nie mogłam wyjść na szczęście moje dziecko grzecznie poszło do sypialni po komórkę żebym mogła zadzwonić do W
.

Jak to ma w nosie, czy już możesz urodzić?![]()
)no i generalnie ta ciąża to nic takiego totalna znieczulica jedynie jak wyszłam od gina i powiedzialam że jutro ide do szpitala bo nie mam już praktycznie szyjki to się przestraszył ale trwało to tylko jeden dziena to co zaszkodzilo: wejscie do wanny-zadarcie nogi, czy ciepla woda, bo nie jarze.
Zuzia dzielna dziewczynka
a tak w ogole, to kapalas sie jak ona nie spala i nie bylo problemu?u nas by to nie przeszlo![]()
Luandzia, ale czy W jest zadowolony, ze bedziecie miec kolejne dziecko? chce je?
tylko taki już jest że nie lubi się martwić na zapas