Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym nie mogła kąpać się przy Maciusiu, bo on by na 100% coś zbroił w tym czasie. Sam już sobie wyciąga zapałki z szuflady i próbuje zapalać piekarnik, więc ...![]()

Ja dzisiaj opadłam z sił po mega zakupach. Tzn może nie takie mega ale kasy poszło spoooro. Ale za to obkupiłam Oskarka na zimę (kurtka, czapki, rękawiczki), siebie na ciążę (spodnie) i takie tam jeszcze drobiazgi ;-).
Do tego kupiliśmy wieeelkie kombi, jest do wyklepania, jeździmy za częściami. No i taka jestem zabiegana.

U nas jest problem bo młoda się zaczyna wściekać przy ubieraniuoznajmia że nie ce bluzy bo jest ciepło i zaczyna sie wojna
![]()

A ja tylko na dobranoc przyszłam. Idę coś zjeść. S śpi za moimi plecami,ale na bank będzie skręcał mnie na małe co nie co. No w zasadzie to może się skuszę![]()

O znalazłam kurtkę Oskarka: C&A KURTKA NOWA 98 (752030593) - Aukcje internetowe Allegro
tylko w sklepie kosztuje 99

Jak dzisiaj z małym wyszłam na zakupy, to nie padało, ale po drodze zaczęło, a moje bohaterskie dziecko nie chciało wejść do wózka, a jak już go namówiłam na to, to nie chciał siedzieć pod folią. Wstyd mi było, bo ja pod parasolką, a moje dziecko cale mokre, ale co miała zrobić? Owinąć go tą folią?![]()

J no ale ten sklep jest tylko w Wa-wie a ja już w tym roku nie pojadę
. Ja generalnie nie boję się jeździć, do tej pory nic mnie nie przerażało ale tak dużym autem jeszcze nie jeździłam i mam rochę stres.super że nie będziesz osamotniona, teraz to na pewno nie zrezygnujesz;-)wlasnie dostalam wiadomosc od kolezanki, ze jestesmy na tych samych studiach. tylko, z eja nie weim jak ona sie o tym dowiedizala, bo ja jej na zjezdzie nie widizalam![]()
ta moja sasiadka, to podejrzewam, ze tylko w nich prowadzi samochod, bo normalnie chodzi na obcasach
no to ja tak jeźdzę, nie wyobrażam siebie w obacsach przy kierownicyJa mam ciotkę która o 20 lat jeździ samochodem ale zawsze ma w nim płaskie buty wysiadając ubier szpilki i leci dalej;-) i ja chyba też tak skończę![]()

u nas nie ma problemu, siada na kiblu i mówi: mamus ja tylko siobie popatsię;-)a to co zaszkodzilo: wejscie do wanny-zadarcie nogi, czy ciepla woda, bo nie jarze.
Zuzia dzielna dziewczynka
a tak w ogole, to kapalas sie jak ona nie spala i nie bylo problemu?u nas by to nie przeszlo![]()
oj mały też zwie na dwór, ale drzwi całuje bo zaryglowaneJa bym nie mogła kąpać się przy Maciusiu, bo on by na 100% coś zbroił w tym czasie. Sam już sobie wyciąga zapałki z szuflady i próbuje zapalać piekarnik, więc ...
a bo takie przedmioty trzyam sie wyżej, alby mały nie dosięgnął. Adaś tez raz dorwał zapałki , zapalił i przyszedł do nie z tym ogniem mówiać : ja dmucham
Maciuś mógłby wyjść na dwór tak jak Julitka, nawet nagoAle nie zawsze ma ochotę wychodzić, czasem muszę się nagadać, by go namówić na wyjście
![]()

troche sie wypocisz to choroba przejdzieA ja tylko na dobranoc przyszłam. Idę coś zjeść. S śpi za moimi plecami,ale na bank będzie skręcał mnie na małe co nie co. No w zasadzie to może się skuszę![]()

Nuska też ( ale tydzień miałas .....)

A żebyś wiedziała, wkłada do piecyka klocka na talerzu z drugiego dużego klocka i piecze ciastobo jak go zostawiasz samego glodnego, to nic dziwnego,ze sobie chlopak radzi![]()
;-):-)Jestem ciekawa czy Adaś znów obudzi sie o 5:30![]()

Serio nie jeździcie w obcasach?Mi się wygodniej jeździ na obcasach, nawet bardzo wysokich.

volva z natury kojarza mi sie z poteznymi samochodami.

A żebyś wiedziała, wkłada do piecyka klocka na talerzu z drugiego dużego klocka i piecze ciasto;-):-)

dobry jest