reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja bym nie mogła kąpać się przy Maciusiu, bo on by na 100% coś zbroił w tym czasie. Sam już sobie wyciąga zapałki z szuflady i próbuje zapalać piekarnik, więc ...:sorry:

bo jak go zostawiasz samego glodnego, to nic dziwnego,ze sobie chlopak radzi:-D:-D:rofl2:

Ja dzisiaj opadłam z sił po mega zakupach. Tzn może nie takie mega ale kasy poszło spoooro. Ale za to obkupiłam Oskarka na zimę (kurtka, czapki, rękawiczki), siebie na ciążę (spodnie) i takie tam jeszcze drobiazgi ;-).
Do tego kupiliśmy wieeelkie kombi, jest do wyklepania, jeździmy za częściami. No i taka jestem zabiegana.

jakie to jest wieelkie kombi, bo ja myslalam, ze kazde kombi jest sporawe:sorry::-D

ja musze malej an zime kupic buty, poza tym wszystko raczej mamy

U nas jest problem bo młoda się zaczyna wściekać przy ubieraniu:wściekła/y: oznajmia że nie ce bluzy bo jest ciepło i zaczyna sie wojna :crazy:

aaa, to to juz inna para kaloszy:crazy:
ze boso biega po mokrej trawie, to nie wspomne:zawstydzona/y:

A ja tylko na dobranoc przyszłam. Idę coś zjeść. S śpi za moimi plecami,ale na bank będzie skręcał mnie na małe co nie co. No w zasadzie to może się skuszę:cool2:

skus sie, skus:tak::-D:-D

O znalazłam kurtkę Oskarka: C&A KURTKA NOWA 98 (752030593) - Aukcje internetowe Allegro
tylko w sklepie kosztuje 99

no i badz czlowieku madry i wiedz, gdzie taniej kupic:eek:

Jak dzisiaj z małym wyszłam na zakupy, to nie padało, ale po drodze zaczęło, a moje bohaterskie dziecko nie chciało wejść do wózka, a jak już go namówiłam na to, to nie chciał siedzieć pod folią. Wstyd mi było, bo ja pod parasolką, a moje dziecko cale mokre, ale co miała zrobić? Owinąć go tą folią? :sorry::eek:

taaaak:-D:-D:-D
Julitka to by niosla ze mna parasol, juz raz tak szlysmy, a ja o malo na kolana nie zeszlam:rofl2:

wlasnie dostalam wiadomosc od kolezanki, ze jestesmy na tych samych studiach. tylko, z eja nie weim jak ona sie o tym dowiedizala, bo ja jej na zjezdzie nie widizalam:no:
super że nie będziesz osamotniona, teraz to na pewno nie zrezygnujesz;-)
ta moja sasiadka, to podejrzewam, ze tylko w nich prowadzi samochod, bo normalnie chodzi na obcasach

Ja mam ciotkę która o 20 lat jeździ samochodem ale zawsze ma w nim płaskie buty wysiadając ubier szpilki i leci dalej;-) i ja chyba też tak skończę:zawstydzona/y:
no to ja tak jeźdzę, nie wyobrażam siebie w obacsach przy kierownicy:no:
a to co zaszkodzilo: wejscie do wanny-zadarcie nogi, czy ciepla woda, bo nie jarze:eek:.
Zuzia dzielna dziewczynka:tak:
a tak w ogole, to kapalas sie jak ona nie spala i nie bylo problemu?u nas by to nie przeszlo:no:
u nas nie ma problemu, siada na kiblu i mówi: mamus ja tylko siobie popatsię;-)
Ja bym nie mogła kąpać się przy Maciusiu, bo on by na 100% coś zbroił w tym czasie. Sam już sobie wyciąga zapałki z szuflady i próbuje zapalać piekarnik, więc ...:sorry:
a bo takie przedmioty trzyam sie wyżej, alby mały nie dosięgnął. Adaś tez raz dorwał zapałki , zapalił i przyszedł do nie z tym ogniem mówiać : ja dmucham:szok:

Maciuś mógłby wyjść na dwór tak jak Julitka, nawet nago :-D Ale nie zawsze ma ochotę wychodzić, czasem muszę się nagadać, by go namówić na wyjście :sorry:
oj mały też zwie na dwór, ale drzwi całuje bo zaryglowane:-D
A ja tylko na dobranoc przyszłam. Idę coś zjeść. S śpi za moimi plecami,ale na bank będzie skręcał mnie na małe co nie co. No w zasadzie to może się skuszę:cool2:
troche sie wypocisz to choroba przejdzie:-p:tak:

doti miło, że się odezwałaś, Asia też:tak: Nuska też ( ale tydzień miałas .....)

Jestem ciekawa czy Adaś znów obudzi sie o 5:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem ciekawa czy Adaś znów obudzi sie o 5:30:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

my wstajemy 2-3 godz pozniej:-p:-p:-p

Serio nie jeździcie w obcasach? :confused2: Mi się wygodniej jeździ na obcasach, nawet bardzo wysokich.

ja jezdze:tak:
choc moje nie sa jakies bardzo wysokie, bo w takowych nie chadzam:cool2:

doti, albo to zdjecie jest tak zrobione, ze ten przod jest dluuugaaaasny, albo faktycznie taki jest.
faktycznie spory:tak: volva z natury kojarza mi sie z poteznymi samochodami.
moje palio tez kombi, a przy tym to jak sedan:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry