Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jesienne chandry nas dopadaja, bo każda prawie coś robie z włosamiAgulka fryz niby ok ale do końca mnie nie satysfakcjonujewięc chyba naprawdę już czas na zmiany
także niech się dzieje co chce decyzja zapadła zcinam i już;-) muszę podejść do fryzjera i się umówić
![]()
ale to dobrze, bo inaczej to.........................NUDA................ ja tam zawsze mówię: włosy nie zęby dwa razy nie rosną

kolor sam przyjdzie jak zobaczysz je obcięte, ja chciałam jasny brąż a wyszedł bardzo ciemny i chyba tak zostanę ............ do nastepnego razu jak te się spiorąNo i masz rację;-) tylko trochę mi szkoda bo takich długich chyba jeszcze nigdy nie miałamzawsze gdzieś po drodze nerw mnie brał i zcinałam
ale już sobie tłumaczę że na zimę praktyczniejsze będą krótkie pod czapke;-) tylko się zastanawiam co z kolorem
![]()
kolor sam przyjdzie jak zobaczysz je obcięte, ja chciałam jasny brąż a wyszedł bardzo ciemny i chyba tak zostanę ............ do nastepnego razu jak te się spiorą
tylko sie zastanawiam bo mam lekki odrost i na jasnych położone lekkie miodowe pasemka czy mogłabym zrobić to na próbę szamponetką jakąś co by sie wrazie jak nie będę zadowolona szybko sprało;-)
no i co mi na tym łbie wyjdzie

Teściowa zapychała(bo ja nie miałam siły go bujnąć) i mialyśmy oczywiście sprzeczkę jak odpala się na zapych,no ale jakoś poszło. U lekarza w zasadzie byłam ze sobą,a mlodego tak przy okazji chciałam osluchać,bo kaszle, niby nie dużo,no ale... I dobrze,że z nim poszłam,bo oboje na antybiotyku jesteśmy. Ja oskrzela,a młody czerwoniaste gardło i migdałki i powiedział,że tutaj syropki już nie pomogą. Akurat co do jej aplikowania antybityku to wierzę,bo ona z tych co antybiotyk na samym koncu. I kurna 90 w aptece zostało. Zaczyna się
O właśnie S zjechał na nockę. Mam nadzieję,że nie będzie wrrrr
kurujcie się i a kysz niech idą te choróbstwa
rajstopki właśnie zakupiłam i przelałam kase także dam znać co przyjdzie;-)
bo wczoraj wziął ostatni antybiotyk z serii a od poniedziałku moja siostra już go posłała do żłobka
no i dziś zadzwonili że ma gorączkę i ma go zabrać:-( pozostawiam to już jednak bez komentarza bo czyste sumienie mam że sie odezwałam a dalej niech robi co chce tylko małego mi szkoda bo jak znów zapodadzą antybiotyk
ach szkoda gadać:-(Witam z rana :-)
U Asi wsio ok.Mąż zjechał do domu, to korzysta
:-)
Hmm, a tego nie wiedziałam![]()
zaglądam i tutaj i na marcówki i na mamy z dwuletnią różnicą wieku i na Warszawskie mamy, i na forum MM i na P.o.c. i na Forum Codziennie... co z Nuska? dawno jej nie bylo
Nuśkę czasem widzę na nk jak się świeci,a Luandzia świeci na gg,ale to może również W siedzieć
Bardzo mi miło że o mnie pamiętacie:-):-):-)o tak się ucieszyłam:-):-):-)"a co do Nuśki to zaczynam się na nią złościć że nie daje znaku życiamam nadzieję że u nich ok ale już postanowiłam i jutro do niej dzwonię także dam znać bo zbyt długo ta jej nieobecność trwa;-)

no i jak szpilki kupione???