justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz cuduje w łóżeczku
Właśnie bozia całuje zegarek na dobranoc
Właśnie bozia całuje zegarek na dobranocObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie bozia całuje zegarek na dobranoczasypali go w trumnie i ....zgonA oglądałaś ostatni odcinek? Ten z trumnami??Bo ja nie zdążyłam obejrzeć samego końca??

no właśnie odkopali go złapał oddech i nie wiem co dalejzasypali go w trumnie i ....zgon![]()
Wiola umówi się na randke z tajemniczym nieznajomym i będzie bardzo zaskoczona kto to jest-Wojtek syn Hugojednym okiem;-)
co będzie jutro![]()

mmmmmmmmm no to już też sie pogubiłam bo byłam przekonana, że nie żyjeno właśnie odkopali go złapał oddech i nie wiem co dalej
no właśnie odkopali go złapał oddech i nie wiem co dalej
wydawało się że przeżyje bo go odkopali ale ten chłopak tej dziewczyny chyba czymś go uderzył w ostatniej scenie i jak napisała Agulka zgon

;-) za to witam się już z domku po spacerku z pieskiem i z piwkiem w dłoni:-)Proszę wiecej mi takich rzeczy publicznie nie robić;-) ja też oglądam ten serial ale lubię zasiąść o 18 przed tv a nie tak że mi ktoś relacjonuje i po co jutro mam siadać skoro już wszystko wiemWiola umówi się na randke z tajemniczym nieznajomym i będzie bardzo zaskoczona kto to jest-Wojtek syn Hugo
Ula postanowiła wracac do domu oczywiście Piotr ją odprowadzi na przystanek wręczy jej swój nr. tel po czym ona go wyrzuci...
Aleks przekona Marka aby sprzedał 5%swoich udziałów Włochom sam powie że tez sprzeda tyle tylko że on je odzyska spowrotem a o tym juz Marek nie będzie wiedział
Sebastian żeby wzbudzic zazdrośc u Wioli umawia sie do kina z Anią (recepcjonistką) ta pójdzie tylko dlatego że myśli że Maciek jest wielbicielem Wioli ...