reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
:tak::tak: jednym okiem;-)

co będzie jutro:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Wiola umówi się na randke z tajemniczym nieznajomym i będzie bardzo zaskoczona kto to jest-Wojtek syn Hugo:-D
Ula postanowiła wracac do domu oczywiście Piotr ją odprowadzi na przystanek wręczy jej swój nr. tel po czym ona go wyrzuci...
Aleks przekona Marka aby sprzedał 5%swoich udziałów Włochom sam powie że tez sprzeda tyle tylko że on je odzyska spowrotem a o tym juz Marek nie będzie wiedział
Sebastian żeby wzbudzic zazdrośc u Wioli umawia sie do kina z Anią (recepcjonistką) ta pójdzie tylko dlatego że myśli że Maciek jest wielbicielem Wioli ...

Nie pożegnałam się z pracy bo jak zwykle dzień mi szybko minął i na koniec latałam jak powalona bo jeszcze trzeba to i tamto:zawstydzona/y:;-) za to witam się już z domku po spacerku z pieskiem i z piwkiem w dłoni:-)

Wiola umówi się na randke z tajemniczym nieznajomym i będzie bardzo zaskoczona kto to jest-Wojtek syn Hugo:-D
Ula postanowiła wracac do domu oczywiście Piotr ją odprowadzi na przystanek wręczy jej swój nr. tel po czym ona go wyrzuci...
Aleks przekona Marka aby sprzedał 5%swoich udziałów Włochom sam powie że tez sprzeda tyle tylko że on je odzyska spowrotem a o tym juz Marek nie będzie wiedział
Sebastian żeby wzbudzic zazdrośc u Wioli umawia sie do kina z Anią (recepcjonistką) ta pójdzie tylko dlatego że myśli że Maciek jest wielbicielem Wioli ...
Proszę wiecej mi takich rzeczy publicznie nie robić;-) ja też oglądam ten serial ale lubię zasiąść o 18 przed tv a nie tak że mi ktoś relacjonuje i po co jutro mam siadać skoro już wszystko wiem:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry