reklama

Wrześniówkowe mamy

WITAM
Hrudzia zdrówka dla Stasia sukcesów dla Ciebie a za winko podziękuję :-) nie mam ochoty dzisiaj na wino wiesz ja to tak w piątki .lubię

Justyna ja też lubię to wino i jeszcze smakuje mi Zobacz załącznik 170733

Luandzia młody ostatnio w środku nocy zażyczył sobie "soku - nie wody mama" (a zawsze pije wodę ) więc mu powiedziałam że to jest taki sok inny a on mi na to "a taka woda sokowa tak ":-) no i wypił i jeszcze powiedział "pysna była":rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Mowisz i masz!

Ja to bym sobie jakis melodramato obejrzala:rofl2:
A Staska to zęby jakies ida ale nie od nich ta goraczka - za wysoka!
Justyna - tam malo ambitne,:sorry:- dobre i niedrogie...i daje przyjemnosssssssc:cool2:
miód na moje sece.. żołądek...........:cool2::cool2::cool2::cool2:
cześć dziewczyny
widzę że dzisiaj pijanstwo więc ja odpadam właśnie siedzi koło mnie mój mały smierdziel i tak sobie opowiada ooo Judytka i Mateuszek i winko się leje :sorry:
i generalnie cwaniakuje bo mnie zdenerwowała z tym jedzeniem :sorry:ale W mi właśnie zakomunikował że zjadła pietruszkę bo powiedział jej że to taka inna odmiana ziemnieków a ziemniaki akuray lubi :-p
hihihihihihihi jeszcze troszke i nie da się tak oszukać, ale puki co to korzystajcie ;-):tak::tak::tak:

Luandzia młody ostatnio w środku nocy zażyczył sobie "soku - nie wody mama" (a zawsze pije wodę ) więc mu powiedziałam że to jest taki sok inny a on mi na to "a taka woda sokowa tak ":-) no i wypił i jeszcze powiedział "pysna była":rofl2:
:-):-):-):-) ja ma tak co noc:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: wody nie sioćku więc ja lub J idzie do kuchn i zaraz wraca z tą samą zawartoscia kubka, ale dla młodego inaczej smakuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D

O widzę że imprezka:-) tylko że czemu jak ja jestem w pracy:sorry: jakoś mi dzień dzisiaj szybko mija właśnie odkryłam że już po 21:szok: i nie powiem żeby mnie to nie ucieszyło;-)
Luandzia u nas też ta metoda się ostatnio sprawdza;-) ostatnio wmówiłam Tuśce że jajko to mięsko i ładnie zjadła:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry