reklama

Wrześniówkowe mamy

Klavell trzymamy za słowo;-) zdrówka dla Hanifki życzę :tak: cos te choróbstwa zaczynają sie coraz bardziej panoszyć wśród naszych pociech:crazy: ale cóż zrobić taka pora roku:crazy:

reklama
no wlasnie jesien nastala...
Mi lekarka powiedziala ze hanifka musiala sie zarazic od starszego dziecka przedszkolno-szkolnego co jest bardzo prawopodobne bo miala w weekend kontakt zdziewczyna w wieku szklnym. Od piatku sie widzialy a w niedziele juz hani niewyrazna byla

Witam i ja.
Aneta miłego dnia w robocie, Klavell zdrówka dla Hanii

Ja dziś znów zabiegana, bylismy dziś w Szczecinku i kocioł zamówiony, kaloryfery też, za drzwi zapłacone, ogłoszenia do lokalnych TV nadane( szukamy kogos kto by nam kominy nad połac doachową wyciągna w klinkeirze i NIE ma chętnych)..... mały teraz padł ja szukam umywalek, prysznica i wanny........... z kawką w ręku

no witam i ja już tu dziś byłam ale jakos na głównym się nie przywitałam:zawstydzona/y:
Klavell t rzymamy za słowo i mamy nadzieje że juz częściej będziesz do nas zaglądac:tak:a i zdrówka dla Hani
Justyna jak S lepiej się już czuje???
Agulka wy to ostatnio szalejecie:cool2:na kiedy pklanujecie przeprowadzkę?

witam i ja:-)

mielismy problem z netem, dopiero niedawno anm oddali:-D

ale cieplutko u nas i duszno jendoczensie. az dziwnie po tych mrozach

stlamsilam niunke na spanie, bo ona ma kryzys po poludniu, a planujemy odwiedzic wieczorme znajomych, wiec bez drzemki ani rusz:no:

Kurna S dzwonił,że umiera. Siedzi w kurtce i czapce i się grzeje,nic mu nie przechodzi, nawet gorzej jest:-(

pewnie ma spora goraczke:-(

Witam i ja z rana
Kawka wypita, śniadanko zjedzone a ja w pracy teraz się już stresuję!!! Kurcze ludzi mam juz poumawianych a jeden piździejowaty notariusz robi nam problemy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

udalo sie?

gagulec, a co tam u Was? dawno nie pisalas:sorry:

Ja dziś znów zabiegana, bylismy dziś w Szczecinku i kocioł zamówiony, kaloryfery też, za drzwi zapłacone, ogłoszenia do lokalnych TV nadane( szukamy kogos kto by nam kominy nad połac doachową wyciągna w klinkeirze i NIE ma chętnych)..... mały teraz padł ja szukam umywalek, prysznica i wanny........... z kawką w ręku

pewnie wszyscy maja pozajmowane terminy i do takiej drobnostki sie nie rwia:sorry:

reklama
witam i ja:-)

mielismy problem z netem, dopiero niedawno anm oddali:-D

ale cieplutko u nas i duszno jendoczensie. az dziwnie po tych mrozach

stlamsilam niunke na spanie, bo ona ma kryzys po poludniu, a planujemy odwiedzic wieczorme znajomych, wiec bez drzemki ani rusz:no:

pewnie ma spora goraczke:-(

udalo sie?

gagulec, a co tam u Was? dawno nie pisalas:sorry:

pewnie wszyscy maja pozajmowane terminy i do takiej drobnostki sie nie rwia:sorry:
niby kurna drobnostka ale około 2 koła + materiał:szok::szok::szok::szok::szok: a szukamy juz od ponad m-ca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wszystkie sie powinnysmy cieszyc, bo impreza bedzie;-):rofl2::-D:-D:-D
będzie, będzie tylko ja sie nastawię a dupa z tego wyjdzie, bo żadna nie przyjedzie:crazy::crazy::crazy::crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry