reklama

Wrześniówkowe mamy

wiiitam!!!

wczoraj mnie nie bylo i wdize,ze duzo naskrobalyscie, wiec szykujcie sie an dluuugiego posta:-)

dzis sie zapowiada nawet ciepky dzien po ostatnich mrozach:-)

niunka urzeduje ze zwierzakami;-)
wczoraj bylysmy caly dzien w miescie, wiec jest spragniona:-p

A Donkat i Justyna się wczoraj nie pożegnały :no:

niieeeee?
Justyna, nieladnie:-p:-D:cool2:

zapomniałam wam ostatnio napisac mójemu synowi ostatnio znudził się jego blond kolor włosów i postanowił go zmienic na czarno moim tuszem do rzęs:szok::-D

Mati chyba podczytuje nas i tez chce zmienic kolor wlosow, jak wikeszosc:-D:-D:-D:rofl2:

przygotowania jak przygotowania, nerwówka itp........... a i jeszcze o 10 jechałam do miasta po kwiaty i papier ozdobny, potem okazało sie że młodzi chcieli winko zamiast kwiatów:crazy: ale nikt nas o tym nie poinformaował

czyzby pan mlody dla siebie przeznaczal to winko?;-)

Mój J nadal ma katarzysko od ponad 2 tyg ropa z nochala mu leci, antybiotyk w tym nie pomógł , jutro go umówiłam do lekarza, bo chyba z tego wynika , że jakieś zapalenie zatok ma:wściekła/y:

uuuu, to dlugo go trzyma, a w dodatku ropa to pewnie , jak mowisz, zatoki:-(

:-p:-p:-p:-p:-p:-p nie załozyłam pończoch:no::no::no: jimo, że kuiłam roz.3:szok: ( tak na wszelki wypadek) to i tak mnie w udach opinały i tłustości wypływały:sorry::sorry::sorry: więc gdybym załozyła to polewke wszyscy by mieli:confused2::confused2::confused2:

ccoooooooo? jakie tlustosci? kobieto!

Wesele super, wybawiłam sie bardzo, Maja padał o 01:30:szok: i spała w kanciapie obok prawie 3 godziny:rofl2: bo nie połacało nam sie jej zawozić 20 km a potem wracać . Bawilismy się do 4:30 , orkiestra bajera ( nie tylko dalego, że oni grali u nas:-p) konursy po oczepinach :-D:-D:-D:-D:-D naśmiałam sie do łez........
Rodzice przyjechali na poprawimy z Adasiem , który przez dobre pół godziny nie da sie nawet nia chwilke odkleic ode mnie:-D.. ale po tem szalał na parkiecie:tak::tak::tak: Wróciliśmy około 20, ale juz siły nie miałam włańczać kompa:happy:
To chyba na tyle...............

no to suuper!

Ola z MAteuszem jedli obiad i Ola poszła zrobic do łazienki siku i jak wróciła to zastała pusty talerz :szok:Mateusz zjadł swój obiadek i dokończył od Oli:-D:-D:-D

on jest niesamowity!:-D:-D:-D

Witam się i ja:-) już po wizycie u fryzjera:-) no i nieskromnie powiem że fryzurka mi się podoba

Donkat bratowej nawet mi się nie chce komentować:wściekła/y:

:-D:-D:-D

jednak sluszna decyzja z fryzjerka:tak::tak::tak:

a ja niestety musze te wredna babae znosic w rodzinie:crazy::-(:-(

Młoda właśnie wcina żurek i o dziwo jajko jej najlepiej wchodzi a ostatnio było bleeeee:wściekła/y: tylko że jej powiedziałam że to mięsko i chyba uwieżyła:sorry::-D

mnie mama tak oszukala jak bylam mala, ze to nie watrobka tylko serduszko kurze i jadlam z e smakiem:rofl2::-D:-D:-D

A zimą ile płacicie bo nam około 400-420zł miesięcznie :crazy:

Nuska, strasznie duzo:szok::szok:
tak lubicie goraco, czy po prostu takie rachunki wychodza przy normalnym grzaniu\?

Sprytna :-p;-):rofl2::rofl2::rofl2: a nie było jej głupio jak przyjechałyście a dzieci zdrowe???? Co mówiła???

jej glupio??? to jest taki typ, ze uwaza iz jest najwpanialsza i nikt jej glupoty nie widzi:crazy:
jesli ona kiedys przy Kamilu opowiadala Tomkowi nieprawdziwa wersje wydarzen, wktorych bral udzial Kamil:szok::eek: czaicie? klamie w zywe oczy przy kims, kto byl siwadkiem:szok::szok:
.

Dziewczyny ile wody zużywacie na kwartał? W kubikach,bo ja miałam teraz 22kubiki i zastanawiam się,czy łózko wodne napełniałam,czy jak

w sumie to nie wiem. zaraz sparwdze

Mój mąż wyskoczył na chwilę do sklepu i jakiś "nawalony" koleś wjechał mu w tył auta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze się burzy pobił policjanta i teraz muszą jechać na komendę bo ten typek twierdzi że on jednak nie prowadził:wściekła/y::wściekła/y:

bardzo auto pokiereszowane?

No właśnie nie wiem gdzie ta woda uciekła

a nie bylo jakiejs duzej awarii? wtedy doliczaja wszystkim do rachunku

W kwestii mojego malzenstwa kanal kompletny...ale nie mam juz nerwow sie nad tym roztkliwiac:sorry::-(
..to tyle po krotce
Pozdrawiam :tak::-)

a ja myslalam, ze teraz na odleglosc wszystko gra:zawstydzona/y:

reklama
Witam i ja:-) u nas dziś szaro buro i ponuro:crazy: pada deszcz więc kisimy się w domu. Nie chce mi sie dzisiaj kompletnie nic :sorry: jak młodą położe to machne tylko podłogi bo straszą:eek: a na obiad jest jeszcze żurek i wyjęłam z zamrażalnika bigos więc z głowy gotowanie;-) za to chce sobie te włosy fabnąć:tak: zobaczymy co z tego wyjdzie:sorry:
Nuśka i jak tam wczoraj?Auto fest rozwalone?Dobrz że I nic się nie stało :tak: a tego palanta to bym za jaja powiesiła na pierwszym napotkanym drzewie:wściekła/y:

U nas się wreszcie przejaśniło:-) więc wypadałoby gdzieś wyjść z młodą na spacer a mi się nie chce:zawstydzona/y: narazie mała lata z Mafim i próbuje go zbadać:szok::-D ale on coś chyba nie chce być jej pacjemtem:-D zrobiłam kudły i nie powiem jak na pierwszy raz w życiu gdy sama sobie farbowałam to jestem zadowolona:tak: choć mogły by być ciemniejsze:sorry: ale za jakieś 2 czy 3 tygodnie zarzucę farbę i może będzie ok;-)

My byliśmy na spacerku. Slonko świeci i nie ma wiatru, to skusiłam się na przewietrzenie dupska. Dziadzia ładował worki z ziarenkami i jechał na pole,bo coś sieją, młody bacznie obserwował,a później pojechaliśmy kawałek z dziadzią starem. Oczywiście był płacz,że tylko kawałek. S wjechał na obiad,a po obiadku pół godzinki sjesty we 3. Młody śpi dalej,a S już pojechał.

S wjechał na obiad,a po obiadku pół godzinki sjesty we 3. Młody śpi dalej,a S już pojechał.

Justa, teraz to musisz byc przygotowana caly czas z obiadem, bo S wpada nieoczekiwanie:-D. juz nie ma fuszerki, typu zupka chinska, nie?;-)

narazie mała lata z Mafim i próbuje go zbadać:szok::-D ale on coś chyba nie chce być jej pacjemtem:-D

oj, te zwierzaki to maja cierliowsoc do tych naszych dzieci:-)

alez ociezala ejstesm:szok:jem dzisiaj jak za dziesiecioro:szok::szok:

po slonku u nas sie zrobilo zimno i leje:crazy:

Justa, teraz to musisz byc przygotowana caly czas z obiadem, bo S wpada nieoczekiwanie:-D. juz nie ma fuszerki, typu zupka chinska, nie?;-)
wiesz w zasadzie to uprzedza mnie,nie robi nalotu,bo jak jestem sama za Mateuszem to jemy później albo mogę mieć w planach w mniemaniu mojego małżonka kiepski więc jak wie,że będzie przelotem to dzwoni rano i mówi"co dzisiaj serwujesz na obiad?" i wtedy mogę np. szybko rozmrozić jeszcze jakieś miąsko

Witam

Co do Naszego auta nie jest aż tak źle ale odprysł lakier i jest wgnieciony bagażnik na szczęście lamy całe, natomiast Pan był bardzo obrażony na mojego męża że wezwał policję no i na policję że przyjechała bo on przecież nic nie pił - ba on nawet nie prowadził :wściekła/y: no i w końcu go zamknęli po badaniu wyszły 2 promile . Malo tego powiedziano Nam że skoro sprawca był pijany to mogą być kłopoty z wypłatą z ubezpieczenia OC :crazy:

Donkat pytałaś czy my aż tak ciepło mamy myślę że nie, jest normalnie i i tak takie rachunki. Teraz też dostałam rachunek 300zł za 3 miesiące wychodzi po 100 za m-c a dodam że tylko wodę podgrzewamy bo kuchenka jest na prąd śmiałam się do męża że widocznie za często się kąpiemy:-D:-D:-D- cóż trzeba ograniczyć ;-);-)

Justyna co do prezenty zegarek to dobry pomysł

Aneta dlaczego my jeszcze nie widziałyśmy fotki???

A ja zamiast prasować to znowu tu przesiaduję ..............a młody szleje ze swoim kuzynem właśnie roznoszą mi mieszkanie:rofl2::rofl2: dzieciaki i do tego wrzeszczą ale i tak są takie kochane :-):-):-)

reklama
Melduję się obżarta bigosem:zawstydzona/y: znów będę zdychać w nocy ale cóż:-pdobry był:tak: M jeszcze nie ma bo znów coś w aucie rypło i naprawiają a mnie nadal sie nic nie chce :eek: dobrze że mam dziecko bo tak bym pewnie cały dzień w wyrku przelażała:-D
Nuśka na zdjęcie chyba musisz zaczekać bo aparat obecnie u teściów może w wekend dziadek odpuści jeżom i da porobić zdjęcia wnuczce;-) to i ja sie załapię;-)
A i zapomniałam zlitowała się spółdzielnia i zaczęli dziś grzać więc wreszcie mam cieplutko:-) no i moje dziecko mnie dziś popołudniu rozwaliło na maksa:-D siedzę w kuchni a ona przychodzi ze swoją spódniczką w ręce i mówi mamusia niunia jest dziecinka daj pódnicke:-D proszę jaka mi świadoma mała kobietka w domu rośnie:-D od małego sobie koduje że chłopcy to w spodniach a dziewczynki w spódniczkach:szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry