reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam. Maciuś już śpi, a ja sama siedzę :-(

widze majandra, ze Ci bardzo smutno za mezem:-(. widac, ze przyzywczajona jestes do jego niemal stalej obecnosci

Aneta, te male gwiazdy od malego wiedza, jak uwodzic;-):-)

Nuska, nie rozniesli ci mieskzanka?
Julitka z innymi dziecmi sie w maire ladnie bawi, ale gdy widzi Wiktorka, to zaraz chowa zabawki albo ucieka, bo sie boi, ze on jej zabierze:sorry:. nauczyla sie tez jemu niezle wyrywac-walczy jego bronia:tak:

siedze dluzszy czas przy kompie i znow mam jakies zawroty glowy:-(

Dobry wieczorek..... dzis dzień znów zabiegany, bylismy w Pile a potem jakos szybko po obiadku czas minał, rodzice byli na grzybach i podrzucili nam więc obierania było trochę.......... a poza tym wszystko oki.

Donkat pytałaś czy my aż tak ciepło mamy myślę że nie, jest normalnie i i tak takie rachunki. Teraz też dostałam rachunek 300zł za 3 miesiące wychodzi po 100 za m-c a dodam że tylko wodę podgrzewamy bo kuchenka jest na prąd śmiałam się do męża że widocznie za często się kąpiemy:-D:-D:-D- cóż trzeba ograniczyć ;-);-)
no to pocieszyłaś mnie,bo my za ostatnie 3 miesiące mieliśmy 280, też mamy boiler na prąd i byłam przerażona,że aż tyle
Ja dopiero teraz,bo moja psiapsióła była u mnie i trocę posiedziałyśmy. Szkoda,że byla swoim kierowcą,bo mialam ochotę napić się winka,a sama? A może lusterko przyniosę sobie. Kurna S dzwonił,że umiera. Siedzi w kurtce i czapce i się grzeje,nic mu nie przechodzi, nawet gorzej jest:-(

Witam i ja z rana
Kawka wypita, śniadanko zjedzone a ja w pracy teraz się już stresuję!!! Kurcze ludzi mam juz poumawianych a jeden piździejowaty notariusz robi nam problemy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam sie i ja siostra marnotrawna...
Kupe czasu mnie tu nie bylo...
I choc nic specjalnego sie u nas nie dzieje jakos czasu na wszystko mi brakuje...
Mam nadzieje przez ten tydzien, wrocic do forumowych lask...
Hanifka moja na antybiotyku, angine zalapala wiec w domu siedzimy i licze na to z checi nabiore spowrotem na regularne udzielanie sie tu u Was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry