justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Nuśka a jakby tak kogoś debil zabił? Bosze ludzie to naprawdę wyobraźni nie mają

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

my mamy ok 15 kubikików na 3 miesiące. Justyna ale teraz przez okres letni możliwe że jest więcej zużytej bo lało się wodę do basenu, codziennie podlewało się w ogrudku i kwiaty na dworze może przez to masz więcejDziewczyny ile wody zużywacie na kwartał? W kubikach,bo ja miałam teraz 22kubiki i zastanawiam się,czy łózko wodne napełniałam,czy jak

:-(
:-)
Zegarek.Sluchajcie szukam pomysłu na prezent dla Janusza na 50
No właśnie w okresie zimowym nam wychodzi troszkę ponad 150 zł na miesiąc. Ja staram się nie grzać, wolę nas cieplej ubrać.A zimą ile płacicie bo nam około 400-420zł miesięcznie![]()
Po pierwsze Maciuś jest ranny ptaszek, po drugie wybudza się w nocy na chwilkę, a to niestety źle na mnie działa :-(A co Ty taka śpiąca ostatnio jesteś ciągle??? Może zbadaj sobie cukier??? Albo jakiś groszek jest a my nie wiemy????? Wtedy też ta chce się spać;-)
o to jest nawet fajna myśl,bo ma jakiś stary, tylko nie wiem,czy będzie nosiłZegarek.

A to już nie Twój problemo to jest nawet fajna myśl,bo ma jakiś stary, tylko nie wiem,czy będzie nosił![]()
;-)
w zasadzie racjaA to już nie Twój problem;-)
![]()