reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Donka faktycznie charakterek jak cholera:wściekła/y:

oj, w glowie sie nie miesci co to za typ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:taka pusta wredota, jakich malo:crazy:

wkleje wam cos na temat hasel do usuniecia sledzika. majandra, Tobie sie spodoba;-)
Większość wkleja takie tam łańcuszki na naszej klasie typu : " J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie NATYCHMIAST! Potwierdzone przez administratora portalu Nasza-Klasa.pl J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie "
Czy wy czytacie dokładnie co tam jest napisane? Chyba nie...
Z ciągu cyfr i literek , który robi niby za jakiś kod wyłania sie napis : JESTEM DEBILEM ... Ktoś ma niezły ubaw z naiwnych, wklejających, kopiujących osób...

Sorki, musiałam to napisać...

Donkat to ci się trafiła bratowa....
A mi tam śledzik wogóle nie przeszkadza , nawet nie zwracam na niego uwagi:no:
też się będę żegnac bo głowa mi pęka a oczka zamykają.DOBRANOC

Majandra a do jakiej miejsccowości mąż pojechał na zielona szkołe? nad morze?i kiedy wraca?
witam drugaz kawką przy kompie:-)trochę ogarnę chałupke i pójdę z dziecmi na spacer i do ciucholandu bo dostałam smsa że w tym tygodniu mają obniżki:tak::-)
zapomniałam wam ostatnio napisac mójemu synowi ostatnio znudził się jego blond kolor włosów i postanowił go zmienic na czarno moim tuszem do rzęs:szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry