reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja jeszcze jestem na tym naszymm BB-nowskim posterunki i coś mnie wzieło żeby poogląda wątek "Zdjęcia naszych pociech "od początku;-):tak:dlaczego usuwaliście kiedyś zdjęcia i posty:eek:

o ostatnia wieczorem i pierwsza rano:szok::-)Witam
planów na dziś zero i wogóle jakoś nie mam na nic dziś pomysłunku ide zrobic jakies śniadanko i kawkę?
Hrruda jak dziś Staś?
Klavell jak Hani?
Justyna pytałam wczoraj ale nie odpowiedziałaś jak S zdrowieje już?
Aneczka jak sampoczucie po?Już jesteś wolna?
Harsh co u Ciebie?
Ciarioca jak sobie radzisz z dwójeczką szkrabów?Staś jest zazdrosny?Sabinka grzeczna?

Gabids,Tygrysku, Larcia,Alusia,Atruwiel,Blimka, Shinead,Maraniko,Etka,Xeone, Noami gdzie wy się podziewacie???dlaczego juz do nas nie zaglądacie???:-(:-(:-(

Dzien dobry:-)
Przepraszam ze wczoraj zagonilam impre i sie ulotnilam...ale najzwyczajniej w swiecie zasnlam jak stary dziad na kanapie a potem na spiocha sie umylam i lulu.
Monia - dziekuje za troske. Stas juz wczoraj czul sie rewelacyjnie i dzis tez wesolo dokazuje:rofl2:

Ja tam zadnych seriali nie ogladam - Brzyduli, Magdy M ani Naznaczonych, Wspolnych, Tancow i w ogole - ...tylko 39i pol mnei rajcowa(lo) choc 3 sezon to stypa jakas.

U nas leje a mysimy sie po rybke do sklepu wybrac:eek:

Dzien dobry:-)

U nas leje a mysimy sie po rybke do sklepu wybrac:eek:
a u nas pięknie świeci słoneczko i jest już prawie 20stopni:-)
właśnie koleżanka mnie namawia na GG żebym przyszła do niej na kawe tylko jest jeden problem bo ona mówi że dziecko od (4lata) rano wymiotywało i ona to zwala na orzechy a ja się boję że to może byc jakis wirus żołądkowy i co jesli bym poszła i moje szkraby by się zaraziły:sorry::eek:ja ja namawiam na spacer bo jakos nie chce siedziec w czterech ścianach

witam!!!1:-):-):-)

A dzis mam winko, komu nalac?

ja pilam u znajomych, ale duchowo bylam z Wami;-):-)

no jak to kto :eek: twój syn i córka Donkat są na zdjęciach a Zuzka ich zawsze rozpoznaje a winko się leje bo Hruda dała taką fotkę

tylko, ze moja corcia ma na imie Julitka, a nie Judytka:sorry:

Donakat dzis miała odwyk? aaaaaa juz sobie przypomniałam, że do znajomych z wieczora mieli iśc.

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a u nas pięknie świeci słoneczko i jest już prawie 20stopni:-)

ja ja namawiam na spacer bo jakos nie chce siedziec w czterech ścianach

pewnie, z elepiej ic na spacer poki poogda ladna, a wtedy mniejsze ryzyko zalapania wirusa

Tak na szybko i zmykam do miasta z teściową. Młody nadal mi kaszle na potęgę, jadł śniadanie i rzygnął mi. No a S może troszkę lepiej, ale chyba nie,bo mówił,że leki się skończyły i musi kupić coś sobie w aptece

Dzeiń doberek.

U nas pogoda typowo jesienna, w nocy lało, wiało i nadal tak jest.. zazdroszczę Wam południowe dziewczyny ładnej pogody......
Spiąca jestem, Adaśko obudził się o 6, wyprawiłam dziecię do przedszkola i meża do pracy, potem małemu włączyłam bajki a sama chrapałam dalej......

Rosołek ugotowałam wczoraj wieczorem by dziś sie nie przemęczać.......

Jestem wnerwiona na kanalizę od weekendu znów wybija......... naprawiali wszystko , spiralą i innymi cudami.. i chyba będzie jednak trzeba kopać i wymianiać rury........... póki ziemnia nie zamarzła............ kurka pranie wychodzi w wszystkich katów .............. jak tak dalej pójdzie to pralke przenisiemy na górę

zmykam na dluzej, bo przyjechali tesciowei i bedziemy kopac warzywa:happy:

Tak na szybko i zmykam do miasta z teściową. Młody nadal mi kaszle na potęgę, jadł śniadanie i rzygnął mi. No a S może troszkę lepiej, ale chyba nie,bo mówił,że leki się skończyły i musi kupić coś sobie w aptece

uuu, niedobrze u Was:no:

Dzeiń doberek.

U nas pogoda typowo jesienna, w nocy lało, wiało i nadal tak jest.. zazdroszczę Wam południowe dziewczyny ładnej pogody....

sluchalam w ardiu, ze bardzo duze zroznicowanie temepratury na przestrzeni calego kraju jest.
u nas tez cieplutko:-)

..
Spiąca jestem, Adaśko obudził się o 6, wyprawiłam dziecię do przedszkola i meża do pracy, potem małemu włączyłam bajki a sama chrapałam dalej......

moja gwiazda tez wczesnie wstala , bo przed 7, a poszla spac po 22:szok:. a ja tez nie moglam sie wygrzebac z lozka:zawstydzona/y:

milego dnia babki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry