justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Chyba zostałam sama na posterunku, więc DOBRANOC!!;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Witam

a u nas pięknie świeci słoneczko i jest już prawie 20stopni:-)Dzien dobry:-)
U nas leje a mysimy sie po rybke do sklepu wybrac![]()

ja ja namawiam na spacer bo jakos nie chce siedziec w czterech ścianachno jak to ktotwój syn i córka Donkat są na zdjęciach a Zuzka ich zawsze rozpoznaje a winko się leje bo Hruda dała taką fotkę

Donakat dzis miała odwyk? aaaaaa juz sobie przypomniałam, że do znajomych z wieczora mieli iśc.

a u nas pięknie świeci słoneczko i jest już prawie 20stopni:-)
ja ja namawiam na spacer bo jakos nie chce siedziec w czterech ścianach

Tak na szybko i zmykam do miasta z teściową. Młody nadal mi kaszle na potęgę, jadł śniadanie i rzygnął mi. No a S może troszkę lepiej, ale chyba nie,bo mówił,że leki się skończyły i musi kupić coś sobie w aptece

Dzeiń doberek.
U nas pogoda typowo jesienna, w nocy lało, wiało i nadal tak jest.. zazdroszczę Wam południowe dziewczyny ładnej pogody....
sluchalam w ardiu, ze bardzo duze zroznicowanie temepratury na przestrzeni calego kraju jest.
u nas tez cieplutko:-)
..
Spiąca jestem, Adaśko obudził się o 6, wyprawiłam dziecię do przedszkola i meża do pracy, potem małemu włączyłam bajki a sama chrapałam dalej......
moja gwiazda tez wczesnie wstala , bo przed 7, a poszla spac po 22. a ja tez nie moglam sie wygrzebac z lozka
![]()
my od 2 tyg mamy czysto na poluzmykam na dluzej, bo przyjechali tesciowei i bedziemy kopac warzywa![]()