Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratulacje , mozna Cię zaliczyc do tych "gadułowatych"![]()

A ja dziś na boku zarobiłam 40 zł, bo klientka zostawiła resztę na ladzie![]()
No bo tam nie będzie. Na ogół wpisuję w google.kobietki, jak szukacie skladu danego kremu? ja jak chce znalezc na stronie danej firmy kosmetycznej, to nie ma:--(
Myślisz, że pamięta, gdzie zostawiła.a jak wroci?
Wczoraj wzbogaciłam się o męską parasolkę, kilka dni temu o napój duży gazowany. Kiedyś o mały włos o pieluchy akurat pasujące na Maćka, ale kobietka wróciła po nie. Papierosy i gazety ludzie non stop zostawiają. Dziś jedna zostawiła papierosów za 20 zł. Blondynka 
;-)dzieki szofowo;-)
kobietki, jak szukacie skladu danego kremu? ja jak chce znalezc na stronie danej firmy kosmetycznej, to nie ma:--(

a składu nigdy nie szukałamNo bo tam nie będzie. Na ogół wpisuję w google.Myślisz, że pamięta, gdzie zostawiła.Wczoraj wzbogaciłam się o męską parasolkę, kilka dni temu o najpój duży gazowany. Kiedyś o mały włos o pieluchy akurat pasujące na Maćka, ale kobietka wróciła po nie. Papierosy i gazety ludzie non stop zostawiają. Dziś jedna zostawiła papierosów za 20 zł. Blondynka
;-)
TimexJesli zegarek to Timex czy Casio?? Czy jakis inny??