justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aneta, Aneta... mam nadzieje,ze intensywnie godzicie sie
i dlatego Cie nie ma
i dlatego Cie nie maObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i dlatego Cie nie mapisałam do Niej sms-ka i mówiła, że nie jest za dobrze i że da znac jutroAneta, Aneta... mam nadzieje,ze intensywnie godzicie siei dlatego Cie nie ma

Odwioze S, upewnie sie,ze nie wroci;-), nastawie zupke dla mamy i usiade z Wami na kawke,a tak 12-13 do mamy pojade. Ale na noc wracampiszesz że na kawke do nas wpadniesz i że do mamy jedziesz to pomysłam,....................![]()
no i teraz juz wiem jaki masz plan dnia, więc postaram sie wcisnąć na wirtualna kawke z Tobą i innymiOdwioze S, upewnie sie,ze nie wroci;-), nastawie zupke dla mamy i usiade z Wami na kawke,a tak 12-13 do mamy pojade. Ale na noc wracam

mam jeszcze dużo roboty bo dziś miałam na 6:30 do pracy i zaraz lecę sprzątać po śniadaniu. Obiecuje że póżniej sie zjawię na zamkniętym i Wam wszystko wyjaśnie. I bardzo ale to bardzo Wam dziękuję za okazane wsparcie
to wiele znaczy wiedzieć że jesteście i myślicie o mnie. Dobra idę sprzątać bo już się pobeczałam a raczej kiepski widoku wyjąca recepcjonistka

Gagulec melduje się posłusznieEDIT: Meldować się, dziewczyny. Ale już;-)

no więc się melduję z kawką w ręce;-)Witam z rana. Jestem cała połamana, bo Maciuś o 4 obudził się niby głodny i jakoś z nami do 5:40 pospał, dostał mleko i do 7 pospał ze mną. Pogoda paskudna. Mam nadzieję, że jutro będzie ładniej, bo chcę jechać z małym kupić w końcu mu kurtkę na zimę.
EDIT: Meldować się, dziewczyny. Ale już;-)
dzisiaj może pojadę zobaczyc do C&A bo ostatnio widziałam fajną na wystawie i kosztowała jakoś 55zł więc jak na sklep firmowy to wcale nie dużo bo ostatnio weszłam do Cocodrillo i tam mi zaśpiewali 180zl za kurtke dla dziecka

za tyle to ja napewno dzieciom kurtek nie mam zamiaru kupowac
Właśnie chyba po tą jedziemy, bo mama mi też o niej mówiła.C&A bo ostatnio widziałam fajną na wystawie i kosztowała jakoś 55zł