Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Za to u nas jest piękna pogoda-słoneczko i cieplutko - typowa polska złota jesień.Witam - miałam mały odwyk od kompa ;-)
Fajne polarki w c&a - może sie wybiorę bo musze dla Pawła coś zakupić - ze wszystkeigo powyrastał
Chwilowo siedzimy w domu z Pawełkiem bo coś brzuszkowo jest nieteges od wczoraj. A Łukal z tatą na zajęciach się bawi :-) Za oknem plumka...

jestem przerazona jak my szybko brudzimy w domu
czy dlatego, ze teraz malo sie jest na dworze, a wieksozsc czasu spedzamy ejdnak w domu? pelno wiecznie kurzu, paprochow...codzinenie musz eodkurzac, a ja nie mam zwyczaju az tak szalec;-)

Właśnie udało mi się dodzwonić d do ortopedy- najbliższy termin na 25 listopada 2009![]()
A Łukal z tatą na zajęciach się bawi :-) Za oknem plumka...
Za to u nas jest piękna pogoda-słoneczko i cieplutko - typowa polska złota jesień.

Na którymś z kanałów dla dzieci, chyba na mini mini, też tak rysują

pieknieto chyba inny kanał, bo mam go często włączonego i nie widziałam czegoś takiego tamNa którymś z kanałów dla dzieci, chyba na mini mini, też tak rysują![]()