hruda
Fanka BB :)
Baby First - ten program:-)Na którymś z kanałów dla dzieci, chyba na mini mini, też tak rysują![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Baby First - ten program:-)Na którymś z kanałów dla dzieci, chyba na mini mini, też tak rysują![]()

o tej porze roku
ugryzl mnie w palec

Lukasz chodzi na zajęcia ogólnorozowjowe do klubu malucha - http://www.klucha.com.pl/
2x w tyg po godzinie, zajęcia są z rodzicami.
mimo to zaraz zabieram się z młodą na jakieś małe zakupki no i musimy skoczyć do zoologicznego do miasta po puszki dla psa bo tam za jedną płacę 4,30 a w naszym osiedlowym zoologicznym za tą samą puszkę muszę dać 7,50
jedyny plus tej wyprawy to to że tam w mieście mają masę zwierzątek i mała czuje się jak w bajce:-) Miłego dnia!

musze jechac do miasta a potem do gminy, ato sa dwa rozne kierunki

Witam się o poranku już po kawce. U nas za oknem niby słonko ale widzę że wiejemimo to zaraz zabieram się z młodą na jakieś małe zakupki no i musimy skoczyć do zoologicznego do miasta po puszki dla psa bo tam za jedną płacę 4,30 a w naszym osiedlowym zoologicznym za tą samą puszkę muszę dać 7,50
jedyny plus tej wyprawy to to że tam w mieście mają masę zwierzątek i mała czuje się jak w bajce:-) Miłego dnia!
Witajcie!
ja już po spacerku doprzedszkolnym :-)
Złota Polska u nas nastała
Zupka się gotuje, ja się relaksuję - pieknie jest![]()
A ja z kafką. I czekam az Janusz zdzwoni z meldunkiem

no wiem,ale pominelam odpowiedzwczoraj pytalam o zdrowie mamy![]()
tak jakos nie mam natchnienia na pisanie...Dokładnie. My nie mamy kablówki, więc Maciuś tylko u moich rodziców takie cuda ogląda. ;-)Baby First - ten program:-)
:-)