Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
); jutro kolejne godziny jazdy, w piatek lekarz i ogólnie cały czas mam jakis stresujacy czas:-( i niespokojna chodzę- masakra.Witam i ja. Jestem wykończona. Wyeliminowaliśmy Maciusiowi bajki i musimy go non stop czymś zajmować![]()

ktoś oglądał wczoraj DDTVN

No właśnie nie oglądałam. Wczoraj powiedziałam o tym pomyśle rodzicom i oni mi opowiedzieli, o czym mówili w tym programie. W sumie nic nowego, już dawno zdawałam sobie sprawę, że dzieci do 3. r. ż. nie powinny wcale oglądać tv, ale to był jedyny moment, kiedy mogłam tak naprawdę chwilę odsapnąć.ktoś oglądał wczoraj DDTVN
![]()

a gdzie reszta
jeszcze ani jednego znicza nie mam
Mam nadzieję że dziś nam naprawią samochód i będę mogła pojechać po znicze do l'eclerca popołudniu bo jakoś nie specjalnie wyobrażm sobie mała, wózek znicze i ja spacerkiem do domu
nie oglada bajek,programow dla dzieci no nic.Czasami wzrok zawiesi na jakims programie muzycznym bo lubi ogladac jak inni spiewaja i tylko tyle.
Ale o 19 nie mam juz dzieciaka