monia_l
Wrześniowe mamy'07
nie bo D wczoraj za późno przyjechał z pracy i nie pojechaliśmyMonia, kupiłaś kurtkę Mateuszkowi? Ja kupiłam jednak tą pomarańczową. Ładna.:-)
może dziś pojedziemy
zrób zdjęcie Maciusiowi w kurtce i pokaż,:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie bo D wczoraj za późno przyjechał z pracy i nie pojechaliśmyMonia, kupiłaś kurtkę Mateuszkowi? Ja kupiłam jednak tą pomarańczową. Ładna.:-)
może dziś pojedziemy
zrób zdjęcie Maciusiowi w kurtce i pokaż,:-)Ok, ale teraz jesteśmy u moich rodziców i Maciuś śpi. Wieczorkiem zrobię. Bardzo ładnie wyglądazrób zdjęcie Maciusiowi w kurtce i pokaż,:-)
:-)
a do tego nic mi się nie chce i boli mnie brzuch bo wreszcie dostałam @ chociaż cieszę się bo już tydzień opóźnienia było.a nie taniej w markecie?
tylko w skleach zoologicznych.

takie cwane kocisko no i chcac nie chcąc musiała dalej kupowac mu to co tolerował.

juz mnie glowa z tych nerwow rozbolala

no wiem,ale pominelam odpowiedztak jakos nie mam natchnienia na pisanie...
Donakat ja bym pojechała do GOSP-u i złoyła wniosek a razem głupia udała, że zapomniałam zaświadczenmia, doniosłabyś innym razem, a w niosek złożony juz byłby........

to pieprzone zaswiadczenie mi wydali tylko na mnie, a pisalam wniosek an ans obojga. oczywsice nie spojrzalam od razu, dopeiro w gminie sie baka skapnela

Witam i ja z pracy tym razem,
jakaś bez zycia jestem ta pogoda mnie wykończy czuje się jakby ktoś wypompował ze mnie powietrze![]()

;-)

a to dlaczego Cię nie będzie????????????????nie tesknijecie za mna, bo nie wiem, kiedy wpadne nastepnym razem![]()
no jak to nie wiesz kiedy? W czwartek i wkleisz zdjecie Waszego cacuszka i musimy koniecznie opic,co by interes sie krecil,a drzewa gumowe byly;-)nie tesknijecie za mna, bo nie wiem, kiedy wpadne nastepnym razem![]()
no jak to nie wiesz kiedy? W czwartek i wkleisz zdjecie Waszego cacuszka i musimy koniecznie opic,co by interes sie krecil,a drzewa gumowe byly;-)

nawet nie mam w najblizszym czasie takiego zamiaru pessar sciagna mi za tydzien ale bylam wczoraj u poloznej i dowiedzialam sie ze nie bedzie jej w przyszly weekend 7-8.11 wiec boje sie rozkrecac akcje porodowa bo moglabym akurat zaczac rodzic poza tym moja mama ma 7.11 impreze z okazji 50-tych urodzin wiec moze sie jeszcze zalapie no ale zobaczymy jak to bedzie moj maz umowil sie z polozna na srode w przyszlym tygodniu po poranniej kawie 
Anetasa widze że tez przyzwyczaiłas pieska do jednej karmy my tak mielismy z kotem kupowałam mu Whiskas i jak poxniej próbowałam mu podać coś innego to albo nie ruszył a jak sie juz skusił to wymiotował po kątach bądź miał rozwolnienietakie cwane kocisko no i chcac nie chcąc musiała dalej kupowac mu to co tolerował.
dlatego od początku wolałam bu kupić belcando za 4,30 a nie np pedigre pal za 3,70 bo różnica nie wielka a wiadomo zdrowsze ma żarcie choć nie powiem w dobie kryzysu zdarza się i zapodać puszkę czegoś tańszego nawet niż pedigre;-) i nic mu po tym nie jest