monia_l
Wrześniowe mamy'07
Właśnie chyba po tą jedziemy, bo mama mi też o niej mówiła.

a jaki miała kolor???bo ta co ja widziałam była pomarańczowa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie chyba po tą jedziemy, bo mama mi też o niej mówiła.

a jaki miała kolor???bo ta co ja widziałam była pomarańczowa
Normalnie w szoku jestemznów poniedziałek zaczynasz na "wariata"Jestem, myślalam,ze na spokojnie usioade,a tu dupa, klops
Zupa dla mamy sie pichci, musze szybko uyc wlosy i na gwalty rety jechac do mamy,bo ma przyjsc lekarz i musze troche chalupe jej ogarna,bo ona nie ma sil,a jeszcze gadam z S kuzynka, ktora slubowala w kwietniu i wlasnie wyczaila,ze maz ja zdradzaNormalnie w szoku jestem

Agulka, wydzwaniają z firm windykacyjnych bo chwast związał się z Providentem i go nie spłacał wiec go ścigają. A że podał numer kontaktowy nasz domowy to wydzwaniają mimo upominania- następnym razem postraszę ich policją i oskarżeniem o stręczycielstwoGagulec nie masz wsparcia w wyrwaniu chwasta to my Cie tu pełna gębą popieramy, działaj kobitko, działaj............ bo to cholerstwo trzeba wyrywać
A czego chciała ta kobiet? Jesli możesz napisać.

W takim razie pytanie czy przed ślubem był wierny?Jestem, myślalam,ze na spokojnie usioade,a tu dupa, klops
Zupa dla mamy sie pichci, musze szybko uyc wlosy i na gwalty rety jechac do mamy,bo ma przyjsc lekarz i musze troche chalupe jej ogarna,bo ona nie ma sil,a jeszcze gadam z S kuzynka, ktora slubowala w kwietniu i wlasnie wyczaila,ze maz ja zdradzaNormalnie w szoku jestem
Agulka, 30 zł dobre na rozgrzewkęznów poniedziałek zaczynasz na "wariata"
Na moich aukcjach coś się ruszyło, dzis koniec i na razie zarobiłam tylko 30zł, ale dobre i tyle![]()