reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
pisze mi coś takiego przy potwierdzeniu tej raalizacji
Numer transakcji: 97201545571 Data księgowania: 2009-11-28 Data realizacji: 2009-11-28ale czy u nich jest to niewiem:no:

witam wieczorowo!

czy moge liczyc dzis na czyjes towrzystwo?:sorry:

cos mi ENTER nie za bardzo dizala, chyba "delikatne" lapki Julitki go zepsuly

Jasia juz w domku:-(, P odprawiony:-(
pojechalam odwiezc P i nie bylo mnie moze z 10-15min, wracam o 19.05 a tu Julitka padla dziadkowi podczas ogladania TV:szok::rofl2: nie byla zbyt zadowolona z budzenia, ale jakos przetrwalysmy marudzenie:tak:

gwiazda byla dzis z nami w kosciele i na poczatku na caly glos zaczela opowiadac o kotku:-D:-D:eek:

Jutro jedziemy do miasta, chyba nam caly dzien zejdzie : niunka u tesciow a ja musze pozalatwiac sprawy P

Niby ja jestem ale zaraz uciekam bo cały dzień dziś głowa mnie boli :-(

Ja jutro też planuję zakupy - przyjeżdża moja mama do Pawła, żebym mogła z Łukalem iść na miniprzedszkole, więc potem skorzystam i bryknę do IKEI po baterie i może coś jeszcze (np skarpetki dla mnie). Zajrzę do biedronki... A wieczorkiem tesco planuję bo chcę sprawdzić pociąg drewniany - jak się ma do ikeowskiego. A jest fajny zestaw za 99zł - takie na allegro są w promocjach po 129 :tak: to bym kupiła jednemu z chłopców od dziadków pod choinkę. Moze też coś innego się wyhaczy?
Jakoś nie mogę za bardzo ogarnąc tematu prezentów a tu już grudzień za pasem :szok:

reklama
Mój jak go ktoś pyta jak ma na imię odsyła do mamy choć sam potrafi powiedzieć :-D
O młodszym oczywiście mówię ;-)

Zakupowy ale na luzie bo bez 3/4 uwagi skierowanej na dzieci... Aż przyjemnie jest iść :-p

Do góry