justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
czyli mialas 2 becikowe? bo wlasnie zmierzam do odp. na to pytankoja miałam a teraz mam na oby dwóch
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czyli mialas 2 becikowe? bo wlasnie zmierzam do odp. na to pytankoja miałam a teraz mam na oby dwóch
![]()
tak jak urodziła się Ola to dostałam becikowe na Ole a po 2,5roku jak urodziłam Mateusza to dostałam becikowe na niegoczyli mialas 2 becikowe? bo wlasnie zmierzam do odp. na to pytanko

;-)liczyłam na ciebieWitam i ja:-) No pytanie Monia oczywiście że ja się przyłąnczę;-) jakbym mogła odmóić traycyjnej porannej kawki:-)
;-)
i to bez różnicy możesz je dostać nawet jakbyś urodziła 10 dzieci i na każde z nich Ci się należy jeśli masz ten niski dochód oczywiście;-)
wlasnie o to mi chodzilo,bo w przyszlym roku dostaniemy rodzinne na Mateusza i tak myslalam,ze 2 becikowe tez bedzie nam sie nalezaloJustyna przy Mateuszu miałam dwa becikowe 1000zł z urzędu miasta i 1000zł które przysługiwało każdej polce