• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
[/B]

No właśnie 10 :sorry2: ale super :-)

A co się dzieje z HRUDA??????
Oj Kasia zamkniętego nie nadrobiłaś;-) Hrudzia zapracowana otworzyła swoją wymarzoną działalność, z mężem znów przeszła małae perturbacje ale jakoś wychodzą na prostą no i przy Staśku kupa roboty więc nie ma już tyle czasu dla nas:-( ale zjawia się jak dobry duszek gdy naprawdę jej potrzebujemy:tak::-)

Oj Kasia zamkniętego nie nadrobiłaś;-) Hrudzia zapracowana otworzyła swoją wymarzoną działalność, z mężem znów przeszła małae perturbacje ale jakoś wychodzą na prostą no i przy Staśku kupa roboty więc nie ma już tyle czasu dla nas:-( ale zjawia się jak dobry duszek gdy naprawdę jej potrzebujemy:tak::-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Moja wina moja wina moja strasznie wielka wina!!!! :-D

To fajnie, że wyszło jej z tym salonem :tak::tak: z mężem w zasadzie nic nowego :-( a to szkoda bo lepiej czytałoby sie, że wszystkie problemy zostawili w przeszłości. Ale dobrze że jest lepiej.

Oglądałyście może "Czerwoną róże"???? Leci teraz na AXN sci-fi :-D bardzo to lubie!!!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Moja wina moja wina moja strasznie wielka wina!!!! :-D

To fajnie, że wyszło jej z tym salonem :tak::tak: z mężem w zasadzie nic nowego :-( a to szkoda bo lepiej czytałoby sie, że wszystkie problemy zostawili w przeszłości. Ale dobrze że jest lepiej.

Oglądałyście może "Czerwoną róże"???? Leci teraz na AXN sci-fi :-D bardzo to lubie!!!
z mężem już podobno zaczeło jej się lepiej układac:tak:
nie oglądałam tego filmu:no:

reklama

jakoś Ci wybaczymy;-) a tego filmu nie oglądałam:zawstydzona/y: wogóle jestem zacofana z filamai teraz nadrabiam bo wreszcie mamy tv w sypialni ;-)

a co se będzędziesz żałowac polej se polej:tak:
No właśnie nie zmaierzam sobie dziś żałowąc zwłaszcza że na tą imrezkę czekałam kilka dni;-)

Na chwile ucikam bo jarać mi się chce:zawstydzona/y:proszę nie krzyczeć:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry