Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj Kasia zamkniętego nie nadrobiłaś;-) Hrudzia zapracowana otworzyła swoją wymarzoną działalność, z mężem znów przeszła małae perturbacje ale jakoś wychodzą na prostą no i przy Staśku kupa roboty więc nie ma już tyle czasu dla nas:-( ale zjawia się jak dobry duszek gdy naprawdę jej potrzebujemy[/B]
No właśnie 10ale super :-)
A co się dzieje z HRUDA??????
:-)otworzyła wymarzony salon kosmetyczny i pracuje:-)[/B]
No właśnie 10ale super :-)
A co się dzieje z HRUDA??????
Oj Kasia zamkniętego nie nadrobiłaś;-) Hrudzia zapracowana otworzyła swoją wymarzoną działalność, z mężem znów przeszła małae perturbacje ale jakoś wychodzą na prostą no i przy Staśku kupa roboty więc nie ma już tyle czasu dla nas:-( ale zjawia się jak dobry duszek gdy naprawdę jej potrzebujemy:-)

Moja wina moja wina moja strasznie wielka wina!!!! 

z mężem w zasadzie nic nowego :-( a to szkoda bo lepiej czytałoby sie, że wszystkie problemy zostawili w przeszłości. Ale dobrze że jest lepiej.
bardzo to lubie!!!a co se będzędziesz żałowac polej se polejCzuje że jutro wstanę z bardzo ciężką głowąide sobie znów polać a co tam;-)

z mężem już podobno zaczeło jej się lepiej układacMoja wina moja wina moja strasznie wielka wina!!!!
To fajnie, że wyszło jej z tym salonemz mężem w zasadzie nic nowego :-( a to szkoda bo lepiej czytałoby sie, że wszystkie problemy zostawili w przeszłości. Ale dobrze że jest lepiej.
Oglądałyście może "Czerwoną róże"???? Leci teraz na AXN sci-fibardzo to lubie!!!

jakoś Ci wybaczymy;-) a tego filmu nie oglądałamMoja wina moja wina moja strasznie wielka wina!!!!
To fajnie, że wyszło jej z tym salonemz mężem w zasadzie nic nowego :-( a to szkoda bo lepiej czytałoby sie, że wszystkie problemy zostawili w przeszłości. Ale dobrze że jest lepiej.
Oglądałyście może "Czerwoną róże"???? Leci teraz na AXN sci-fibardzo to lubie!!!
wogóle jestem zacofana z filamai teraz nadrabiam bo wreszcie mamy tv w sypialni ;-)No właśnie nie zmaierzam sobie dziś żałowąc zwłaszcza że na tą imrezkę czekałam kilka dni;-)a co se będzędziesz żałowac polej se polej![]()
proszę nie krzyczeć