• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
U nas niestety coraz bardziej sypie:wściekła/y: zaczyna mnie to przerażać:szok:

Agulka ja sie w sumie nie znam ale białe krwinki mi sie niezbyt dobrze kojarzą:baffled: co może być przyczyną takiego stanu?

Anetko u Nas też sypie i wieje!!! Dziś jak wychodziliśmy z domu :dry: w zasazdie nie wiem po co to myślałam, że mi małego porwie a samej łeb zerwie!!! Teraz też słyszę jak wiatr hula.

Co do białych krwinek to też nie za bardzo mi się kojarzą :-(

może troche panikuję, ale siedzę w necie już 3 godzine i czytam, i muszę Wam napisac sprostowanie.

Białe krwinki OK.

Średnia objętość krwinek czerwonych NISKA ( Wartość niska świadczy o niedokrwistości mikrocytowej, Jest ona charakterystyczna dla stanu niedoboru żelaza.)

Średnia zawartość hemoglobiny NISKA ( zmniejszenie zawartości hemoglobiny może być spowodowany przez zaburzenia wodno-elektrolitowe typu przewodnienia hipotonicznego i niedokrwistości niedobarwliwe)

Limfocyty ZA WYSOKIE ( Ich liczba wzrasta w takich chorobach, jak krztusiec, chłoniaki, przewlekła białaczka limfatyczna, szpiczak mnogi, odra, świnka, gruźlica, kiła, różyczka, choroby immunologiczne)

Powiedzcie, że panikuję:sorry2: Plisssssssssssss

Agulka ja się na tym nie znam, ale powiem Ci jedno z pewnością po wizycie u lekarza troszkę Ci przejdzie.

Agulka, idź do lekarza

:tak::tak::tak:

My już po śniegowych szaleństwach:-) młoda zachwycona w większe od siebie zaspy chciała wchodzić:-D :szok:

Zazdroszcze, że mogłaś wyjść spokojnie z Tuśka :tak:

Ksiadz dotarl przed 15, posiedzial 10 minut i poszedl. Mlody taki wtulony siedzial,ze szok,a proboszcz nawet obrazka mu nie zostawil:dry:
Sypie i sypie i wiatr coraz mocniejszy.

Kuba też siedział wtulony w R jakby diabła zobaczył :-p:-D nie było mnie wtedy w domu na szczęście!!! Nie trawie tego księdza!!! :wściekła/y:

A my właśnie z dworku wróciliśmy. Miałam tylko wyrzucić śmiecie, ale jak Maciek śniegu tyle zobaczył, to oszalał :szok::-D

:szok::-D

No i to się nazywa zapas na gorsze czasy :-D

Oj będzie miał ciężką przeprawę:wściekła/y: wtedy było mi znacznie trudniej bo podejrzewałam sama wiesz co;-) teraz wiem że tak nie jest ale mimo to nie pozwolę mu na takie pogrywanie ze mną:no: co to to nie:no: ciężko odpokutuje ten dzisiejszy występ artystyczny i zamierzam mu powiedzieć że jeśli to się powtórzy to nie ze mną będzie już rozmawiał tylko ze swoją matką bo ja nie potrafię do niego dotrzeć a przed matką on czuje ogromny respekt:sorry2:

I to się nazywa solidarność babek!!! Daj mu popalić!!!

ale dała dupy:baffled:;-)

gdzie żona nie może tam teściowa pośle...................... :tak:;-)

Dostałam wezwanie gdy pozbywała się wszelkiego owłosienia;-) .............. teraz małz polewa drinkole , bo ma pewne plany;-):sorry2:

Daonakt odpowiadam na Twoje wczesniejsze pytanie.
Rozbierałam choinke i troche mi zeszło, tym bardziej że igły wbiły sie mocno w wykładzinę i to bardzo dużo, usunąc tego nie mogłam i mi zeszło, a że było juz daleko po 13, więc zdecydowalismy, że Adasia nie połozymy dziś......... nie marudził, ładnie sie bawił, więc.................... Po kapieli włączylam bajeczki i ie zdążył obejrzeć nawet połowy:sorry2: usnął na golasa:-D o 19:40, Maja 10 min póxnije poszła lulać i teraz luz bluz:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Ale masz dobrze, że dzieciaczki już śpią ja walcze z Kubą aby łaskawie położył się do łózka!!!! :wściekła/y: Już mnie nerwica chyciła!!!!! Teraz siedzi i wali klocka do nocnika :dry: dziś tyle wtrabił, że ciągle na nocniku siedzi :sorry2:

Masz racje Agulka zmieniamy temat.O czym chcecie porozmawiac? o duchach,o koncu swiata:sorry2:

Oj tylko nie to bo będę miała schizy :baffled:

a moze o sexie:cool2::-p
ale to chyba nie tutaj

A zaś ten temat to dla mnie przeżytek :dry:

Hrudzi mi na tej imprezce brakuje:-(

:tak::tak::tak: miałam pytać gdzie się ona podziewa????

mnie dziś tez czeka zabawa w zonkę ;-)

Tzn że będziesz brana pod uwagę czy to mąż zasłużył na przywilej??

ja mam dni połdne więc i ochota jest:-p:-p:-p taki "zwierzęcy" instynkt:szok:

No ponoć podczas tych dni dajemy tajemne sygnały :cool2:

Własnie dostałam jeszcze 10 minut z Wami................ potem muszę..................;-):tak::tak::tak::tak: bo lezy i woła: CZEKAM:cool2:

Oj zew natury :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry