Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pewnie też na coś liczyTa nawet przyniósł moje winko i nawet mi polewa;-)

U nas niestety coraz bardziej sypiezaczyna mnie to przerażać
![]()
Agulka ja sie w sumie nie znam ale białe krwinki mi sie niezbyt dobrze kojarząco może być przyczyną takiego stanu?
w zasazdie nie wiem po co to myślałam, że mi małego porwie a samej łeb zerwie!!! Teraz też słyszę jak wiatr hula.może troche panikuję, ale siedzę w necie już 3 godzine i czytam, i muszę Wam napisac sprostowanie.
Białe krwinki OK.
Średnia objętość krwinek czerwonych NISKA ( Wartość niska świadczy o niedokrwistości mikrocytowej, Jest ona charakterystyczna dla stanu niedoboru żelaza.)
Średnia zawartość hemoglobiny NISKA ( zmniejszenie zawartości hemoglobiny może być spowodowany przez zaburzenia wodno-elektrolitowe typu przewodnienia hipotonicznego i niedokrwistości niedobarwliwe)
Limfocyty ZA WYSOKIE ( Ich liczba wzrasta w takich chorobach, jak krztusiec, chłoniaki, przewlekła białaczka limfatyczna, szpiczak mnogi, odra, świnka, gruźlica, kiła, różyczka, choroby immunologiczne)
Powiedzcie, że panikujęPlisssssssssssss
Agulka, idź do lekarza

My już po śniegowych szaleństwach:-) młoda zachwycona w większe od siebie zaspy chciała wchodzić![]()
![]()

Ksiadz dotarl przed 15, posiedzial 10 minut i poszedl. Mlody taki wtulony siedzial,ze szok,a proboszcz nawet obrazka mu nie zostawil
Sypie i sypie i wiatr coraz mocniejszy.

nie było mnie wtedy w domu na szczęście!!! Nie trawie tego księdza!!! 
A my właśnie z dworku wróciliśmy. Miałam tylko wyrzucić śmiecie, ale jak Maciek śniegu tyle zobaczył, to oszalał![]()

Oj będzie miał ciężką przeprawęwtedy było mi znacznie trudniej bo podejrzewałam sama wiesz co;-) teraz wiem że tak nie jest ale mimo to nie pozwolę mu na takie pogrywanie ze mną
co to to nie
ciężko odpokutuje ten dzisiejszy występ artystyczny i zamierzam mu powiedzieć że jeśli to się powtórzy to nie ze mną będzie już rozmawiał tylko ze swoją matką bo ja nie potrafię do niego dotrzeć a przed matką on czuje ogromny respekt
![]()
ale dała dupy;-)
gdzie żona nie może tam teściowa pośle......................;-)
Dostałam wezwanie gdy pozbywała się wszelkiego owłosienia;-) .............. teraz małz polewa drinkole , bo ma pewne plany;-)
Daonakt odpowiadam na Twoje wczesniejsze pytanie.
Rozbierałam choinke i troche mi zeszło, tym bardziej że igły wbiły sie mocno w wykładzinę i to bardzo dużo, usunąc tego nie mogłam i mi zeszło, a że było juz daleko po 13, więc zdecydowalismy, że Adasia nie połozymy dziś......... nie marudził, ładnie sie bawił, więc.................... Po kapieli włączylam bajeczki i ie zdążył obejrzeć nawet połowyusnął na golasa
o 19:40, Maja 10 min póxnije poszła lulać i teraz luz bluz
![]()
Już mnie nerwica chyciła!!!!! Teraz siedzi i wali klocka do nocnika
dziś tyle wtrabił, że ciągle na nocniku siedzi 
Masz racje Agulka zmieniamy temat.O czym chcecie porozmawiac? o duchach,o koncu swiata![]()

a moze o sexie
ale to chyba nie tutaj

Hrudzi mi na tej imprezce brakuje:-(

miałam pytać gdzie się ona podziewa????mnie dziś tez czeka zabawa w zonkę ;-)
ja mam dni połdne więc i ochota jesttaki "zwierzęcy" instynkt
![]()

Własnie dostałam jeszcze 10 minut z Wami................ potem muszę..................;-)bo lezy i woła: CZEKAM
![]()
or rana daje znaki że na coś liczyTzn że będziesz brana pod uwagę czy to mąż zasłużył na przywilej??