• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kasia fajna data:-D
schudłaś już 11kg:szok::szok::szok:?
Aneta nie o pal szkoda wywalać kase w powietrze:cool2:

Przerzuciłam się na przemyt 5zł za paczkę:zawstydzona/y:ale jakoś nie mogę oswoić się z myślą żeby to rzucić:zawstydzona/y:

Dziękuje!!!!!!!!!!

A co do jarania to sama bym się sztachnela :-D ale tutaj jest totalny zakaz palenia!!!!

O widzę jakieąś kompanieros:-Da na poważnie to jak nie palisz to lepiej tego dzidostawa nie ruszaj:no:

Jestem w szoku :) chodzi mi o Asie
O widzę koleżanka zamknięty nadrabia;-)

Kasia jakią dietę stosujesz że tak dużo schudłaś ?jak długo się już odchudzasz?
Już kiedyś pisała mniej żreć nie żreć po 18 i ćwiczyć ćwiczyć jeszcze raz ćwiczyć:shocked2: ale mnie brak motywacji:zawstydzona/y:

Kasia jakią dietę stosujesz że tak dużo schudłaś ?jak długo się już odchudzasz?

Przerzuciłam się na przemyt 5zł za paczkę:zawstydzona/y:ale jakoś nie mogę oswoić się z myślą żeby to rzucić:zawstydzona/y:

O widzę jakieąś kompanieros:-Da na poważnie to jak nie palisz to lepiej tego dzidostawa nie ruszaj:no:

O widzę koleżanka zamknięty nadrabia;-)

Już kiedyś pisała mniej żreć nie żreć po 18 i ćwiczyć ćwiczyć jeszcze raz ćwiczyć:shocked2: ale mnie brak motywacji:zawstydzona/y:

Moniu tak jak pisze Anetka mniej żreć :cool2::-D a co do ćwiczeń to hmmm :zawstydzona/y: też ostatnio brak mi motywacji tzn od jakiegoś miesiąca :zawstydzona/y: po prostu padłam i niestety brakło sił na ćwiczenia. W pracy przed świetami był taki zamęt, że czasem nie jadłam nic cały dzień. Moim największym problemem są śniadania mogę ich w ogóle nie jadać :no: co jest baaaardzo złe. A w pracy w wogóle i tak wychodziło że na ćwiczenia brakowało i motywacji i sił.

Papierosy hmmm kiedyś kiedyś paliłam rzuciłam kiedy poznałam R bo on jest mega ich przeciwnikiem tak jak jego starzy. A i dla dziecka nie zdrowe aby jego mama paliła. Więc kiedy pracowałam hmmm to sobie podpalałam w pracy :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry