Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jakoś Ci wybaczymy;-)
Na chwile ucikam bo jarać mi się chceproszę nie krzyczeć
![]()
ale tutaj jest totalny zakaz palenia!!!!Kasia fajna data
schudłaś już 11kg?
ale przez święta przybyło mi 1kg więc jest 11 :-( pracuje aby było jeszcze mniej. Teraz jest najgorsza pora roku dla odchudzających.Kasia fajna data
schudłaś już 11kg?
Aneta nie o pal szkoda wywalać kase w powietrze![]()
ale jakoś nie mogę oswoić się z myślą żeby to rzucić
Dziękuje!!!!!!!!!!
A co do jarania to sama bym się sztachnelaale tutaj jest totalny zakaz palenia!!!!
a na poważnie to jak nie palisz to lepiej tego dzidostawa nie ruszaj
O widzę koleżanka zamknięty nadrabia;-)Jestem w szokuchodzi mi o Asie
Już kiedyś pisała mniej żreć nie żreć po 18 i ćwiczyć ćwiczyć jeszcze raz ćwiczyćKasia jakią dietę stosujesz że tak dużo schudłaś ?jak długo się już odchudzasz?
ale mnie brak motywacji
Kasia jakią dietę stosujesz że tak dużo schudłaś ?jak długo się już odchudzasz?
Przerzuciłam się na przemyt 5zł za paczkęale jakoś nie mogę oswoić się z myślą żeby to rzucić
O widzę jakieąś kompanierosa na poważnie to jak nie palisz to lepiej tego dzidostawa nie ruszaj
O widzę koleżanka zamknięty nadrabia;-)
Już kiedyś pisała mniej żreć nie żreć po 18 i ćwiczyć ćwiczyć jeszcze raz ćwiczyćale mnie brak motywacji
![]()

a co do ćwiczeń to hmmm
też ostatnio brak mi motywacji tzn od jakiegoś miesiąca
po prostu padłam i niestety brakło sił na ćwiczenia. W pracy przed świetami był taki zamęt, że czasem nie jadłam nic cały dzień. Moim największym problemem są śniadania mogę ich w ogóle nie jadać
co jest baaaardzo złe. A w pracy w wogóle i tak wychodziło że na ćwiczenia brakowało i motywacji i sił.
ja już dziś zakończe rolę polewaczki i powolutku będę sie żegnac obowiązki małżeńskie wzywają![]()

jeszcze czeka??na to on potrafił by do rana czekacAleż Twój małż jest wytrzymałyjeszcze czeka??