• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Robię wg tego przepisu Maciej Kuroń, Jan Kuroń, Jakub Kuroń - Sprawdzone Przepisy / Przepisy / Potrawy z mąki i jajek
Robiła któraś z Was podobnie? Bo ja nigdy nie dawałam masła do ciasta. :no::sorry2:
mój J z zawodu kucharz, dodaje masło/olej do ciasta:tak::tak::tak: i są pycha.
Dzi.ś też mielismy robić pierogi z kapusta i grzybami, bo farsz musiałam wyjąć z zamrażalki , ale................ leń silniejszy.
Dziś tradycyjnie.... rosół, ziemniaki i pierś

Witam, głowa mnie w nocy bolała................... więcej prosze takich imprez:tak::tak::tak::tak::tak:

Bylismy na podwórku a tam pół metra śniegu:tak:........... Adaśko aż chodzic nie mógł:-D............ teraz młody chrapie.

Zyczę miłej niedzieli

reklama
ym momencie l&m niebieskie po 8,05 zł i ludzie szaleją :-D

Moje chłopaki właśnie w kuchni siedzą i mielą mięso na pierogi. :-)

Nie takie zaraz. Dopiero zaczęłam :-D A swoją drogą, to pierwszy raz robię pierogi z mięsem :szok: Trzymaj kciuki. Jak wyjdą, to podeślę Ci trochę :-);-)

Robię wg tego przepisu Maciej Kuroń, Jan Kuroń, Jakub Kuroń - Sprawdzone Przepisy / Przepisy / Potrawy z mąki i jajek
Robiła któraś z Was podobnie? Bo ja nigdy nie dawałam masła do ciasta. :no::sorry2:
ja też chętnie wpadne na pierożki więc trzymam kciuki żeby się udały:tak::-)
ja dodaje do ciasta trochę oleju:tak:
u nas sypie i sypie zima na całego najgorsze jest to że popołudniu mamy jechac po Olę a drogi ledwo co widac :sorry2:
Donkat przydał by się soczek ze świerzych marchewek:-)

No to dodam masło. :tak::-)
Agulka, już sobie idziesz? Będziesz wieczorem? W ogóle ktoś będzie dziś?
jestem, jestem ................... muszę te "cycki zrobić" bo zaraz małż spada do domku drugiego palić:tak:........................ a ja będę cały czas;-). Juz na dwór raczej nie pójdizemy, bo WIEJE a dzieci nie są całkowicie zdrowe:-(.

Cześc laseczki- poszalałyście wczoraj, że hohohoh ale widzę, ze mężowie nie mieli raczej zbytnich sprzeciwów ;-):-)
U nas koniec świata- normalnie sypie, sypie i sypie- chodniki były odśnieżane o 8 rano a teraz nawet nie widać zarysów:szok::szok::szok: Najgorsze jest to diabelne wietrzycho i sanki odpadają- zostaje kiszenie się w domu:wściekła/y: wrrrrrrrrrrr
Wykorzystam wiec chwile, ze młody śpiocha i wracam do czytania swoich "ukochanych " ustaw:baffled:
pozdrawiam i miłego dnia zycze

Ja bede doskakiwac do kompka bo dzisiaj raczej w domu siedzimy.Pada taki mokry snieg i jest na + breja okropna sie robi.
Mezus z mala gotuja obiad.Fabian gra na SPS a ja zaraz zabieram sie za skrocenie spodni.Ciekawe jak wyjdzie bez maszyny:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry