• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja będę miała dwa torty w tym tygodniu:tak:..................w czwartek moja córcia robi urodziny dla koleżanek:sorry2: a sobotę dla rodziny:cool2:

A jednak rodzice przyjadą tylko tata odkopie auto:-D
A ja trzy razy bede jadla torta w tym miesiacu:tak:nasza trojca swieta ma urodziny w styczniu.Najblizsze jutro meza.Ale mi marzy sie taki prawdziwy tort a nie mrozony ze sklepu:dry:

A co takiego zrobił? Ja nie przepadam za zbyt ostrym jedzeniem, u boku twego męża, to bym chyba głodowała :-D;-)

Moje chłopaki na dwór wyszli śmiecie wyrzucić. Ciekawe kiedy wrócą :-p

Jestem załamana.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Kiedy J zajechał na budowę zobaczył powódź w domu. :szok:Cały dół po kostki w wodzie............... zawór jakiś puścił i woda się lała, lała, lała.....................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry