• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
co takiego zrobił:confused::confused::confused:

Nie wiem po prostu nie wiem czy tp jest norma czy mam takiego diabła w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: inaczej się go nazwać nie da!!!! Dziś po prostu wszystko się skumulowalo. Ogólnie jest baaaaaardzo niegrzeczny!!!!! I nie mówię tu o błachych sprawach. Można do niego się ugadać na śmierć. Ile ja się natłumaczę ile się naproszę ile w koncu się nawydzieram to tylko PAN BÓG raczy wiedzieć. Codziennie jest to samo od nowa!!!!

Dziewczyny, które macie starsze dzieci czy w u Was było podobnie????

Psycholog pewnie powiedziałby że niegrzeczne i nieusłuchane zachowanie dziecka jest przejawem zwracania na siebie uwagi, ale do jasnej ciasnej tyle ile ona ma ugawi dobie poświęconej to niejedno dziecko nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie mówię to o zwaracaniu na niego uwagi kiedy jest niegrzeczny!!! Człowiek pościęca mu każdą chwilę kiedy chce aby się pobawić, pooglądac książeczke poczytać pooglądać z nim bajki i spiewać i już ku****a czasem błazna z siebie robię a R stuka się palcem po głowie co ja wyrabiam a ten jakby robil to na złość. :-(:-(:-( Mam po prostu dość!!!! Teraz ma kare olewam go na całego!!!!! Przed chwilą dostał perszinga jak się chciał przytulić i poszedł z placzem do łózka mam go w du****ie

Donka raczej posiedzi, nawet dobrze,bo przy tej pogodzie to osralabym sie z nerwow.
Aga u moich rodzicow jak jechalismy na swieta do ciotki i byly mrozy to woda zamarzala w rurach,bo nie byla puszczana. A jka byly mrozy,a my w domu to nic sie nie dzialo, wiec moze tu jest przyczyna?

Uciekam ogladac film, do jutra

Kasia pociesze Cie, Mateusz tez taki jest i nie wiem skad to sie bierze. Czasami mam takie nerwy na niego,ze szok. Jebutnelabym drzwiami i wyszla. Nie slucha i to mnie najbardziej wkurza. jakby gluchy byl:wściekła/y:

Monia nie powiedziałam w końcu co się stało. Podgrzałam mleko, które z resztą gotowałam wczoraj koło godz 00.00 zamiast iść spać :wściekła/y::no: dziś rano zjadł śniadanie a na kolacje pytam się co będzie to on że mleko no to poszłam przyniosłam. A ten po pierwszej łyżce, że będzie żygał (często tak robi i śmieje się, że żyga straszy mnie) no to mówie mu że jak się zżyga to to zje a ten że nie chce bo mleko nie dobre że chce kromke powiedziałam że to mu przyniosłam i nie będzie nic innego jak tego nie zje. Naturalnie dobry tatuś poszedł i zrobił synusiowi kromeczke a ten mały gnojek w twarz mi się smiał. Zapowiedziałam mu, że jutro rano jak tatusia nie będzie to zje mleczko a jak nie będzie chciał to mu to wleje do gardła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasia niegrzeczny ale jak?co Kubuś takiego robi że się denerwujesz?

Np temat jedzenie zupa, grysik obojetnie co płynnego "oooo mama żygam zygam" lecimy do łazienki a ten w śmiech. Idziemy jeść po kilku łyżkach śmiech i wywalanie jęzora, że żyga czesto przez takie wygłupy rzeczywiście się pożygał. Wiesz po kilku takich rewelacyjnych posiłkach mam ochotę zapakować go w pudło i wysłać do Azji!!!!!

Temat pilotów i baterii pozostawie bez komentarza nie ma dnia bez tłumaczenia!!! Kilka już zespuł, ale oczywiście jak to mówi "zabawa".

Można tak wymieniać w nieskończoność. Chyba lubi patrzeć jak się denerwuje. Zaczełam nawet podejrzewać, że wiekszość psot z codziennego dnia robi specjalnie, aby zrobić na złość.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry