Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co takiego zrobiłALE mnie nosi!!!!!!!!! Kuba mnie dziś tak wyprowadził z równowagi, że mam ochotę ściany z nerwów pogryźć!!!!!!!![]()

co takiego zrobił![]()

inaczej się go nazwać nie da!!!! Dziś po prostu wszystko się skumulowalo. Ogólnie jest baaaaaardzo niegrzeczny!!!!! I nie mówię tu o błachych sprawach. Można do niego się ugadać na śmierć. Ile ja się natłumaczę ile się naproszę ile w koncu się nawydzieram to tylko PAN BÓG raczy wiedzieć. Codziennie jest to samo od nowa!!!!

i nie mówię to o zwaracaniu na niego uwagi kiedy jest niegrzeczny!!! Człowiek pościęca mu każdą chwilę kiedy chce aby się pobawić, pooglądac książeczke poczytać pooglądać z nim bajki i spiewać i już ku****a czasem błazna z siebie robię a R stuka się palcem po głowie co ja wyrabiam a ten jakby robil to na złość. :-

dziś rano zjadł śniadanie a na kolacje pytam się co będzie to on że mleko no to poszłam przyniosłam. A ten po pierwszej łyżce, że będzie żygał (często tak robi i śmieje się, że żyga straszy mnie) no to mówie mu że jak się zżyga to to zje a ten że nie chce bo mleko nie dobre że chce kromke powiedziałam że to mu przyniosłam i nie będzie nic innego jak tego nie zje. Naturalnie dobry tatuś poszedł i zrobił synusiowi kromeczke a ten mały gnojek w twarz mi się smiał. Zapowiedziałam mu, że jutro rano jak tatusia nie będzie to zje mleczko a jak nie będzie chciał to mu to wleje do gardła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kasia niegrzeczny ale jak?co Kubuś takiego robi że się denerwujesz?
Kasia pociesze Cie, Mateusz tez taki jest i nie wiem skad to sie bierze. Czasami mam takie nerwy na niego,ze szok. Jebutnelabym drzwiami i wyszla. Nie slucha i to mnie najbardziej wkurza. jakby gluchy byl![]()