Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mateusz jeszcze pije przez butelke mleczko kaszke i picieTeraz to nie będzie wyborumleka brakło i koniec. A wcześniej jakbyś się go zapytała to mleczko naturalnie. Wiesz co problemy tak naprawde zaczeły się jak mleko zaczełam mu podawać łyżeczką jak pił z butelki nie było problemu. Ale do kiedy bedzie przez butle pił!!!!

Kurka, Adaśko budzi sie średnio co 10 min i woła: mamuś usiądź przy mnie![]()

No jestem w ciężkim szoku!!!! Jakby mi jeszcze to doszło czytałybyście mój nerkologszwagierki synuś ponad 2,5 latni chłop pije kaszkę zamiast posiłkówAle do kiedy bedzie przez butle pił!!!!
bo matka wpoiła mu do łba , że ma ALERGIĘ na wszystko. Żeby to jeszcze jadł normlanie, ale nie
on pije przez smoczek jak pół roczne dziecko
i to jeszcze na mamusinych kolankach i ona trzyma mu butlę

dzisiejszego wieczoruAle w nocy????![]()
własnie od niego przyszłam 
szwagierki synuś ponad 2,5 latni chłop pije kaszkę zamiast posiłkówbo matka wpoiła mu do łba , że ma ALERGIĘ na wszystko. Żeby to jeszcze jadł normlanie, ale nie
![]()
powiedziałam, że butlke zabrała wrózka od butelek i przyniosła mu piekną miseczke do jedzenia. Oczywiście był zadowlony, ale ciagle pyta o butelke. Teraz nie wróce do niej bo wszystko zaczełoby się od nowa 
dzisiejszego wieczoruwłasnie od niego przyszłam
![]()
Kasia pociesze Cie, Mateusz tez taki jest i nie wiem skad to sie bierze. Czasami mam takie nerwy na niego,ze szok. Jebutnelabym drzwiami i wyszla. Nie slucha i to mnie najbardziej wkurza. jakby gluchy byl![]()
Kurka, Adaśko budzi sie średnio co 10 min i woła: mamuś usiądź przy mnie![]()
Mateusz jeszcze pije przez butelke mleczko kaszke i picie![]()

szwagierki synuś ponad 2,5 latni chłop pije kaszkę zamiast posiłkówbo matka wpoiła mu do łba , że ma ALERGIĘ na wszystko. Żeby to jeszcze jadł normlanie, ale nie
![]()

nie wiem dlaczegoBoi się czegos?
teraz się pytała czy tatus juz poszedł do pracy