• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Teraz to nie będzie wyboru :) mleka brakło i koniec. A wcześniej jakbyś się go zapytała to mleczko naturalnie. Wiesz co problemy tak naprawde zaczeły się jak mleko zaczełam mu podawać łyżeczką jak pił z butelki nie było problemu. Ale do kiedy bedzie przez butle pił!!!!
Mateusz jeszcze pije przez butelke mleczko kaszke i picie:sorry2::zawstydzona/y:

szwagierki synuś ponad 2,5 latni chłop pije kaszkę zamiast posiłków:sorry2: bo matka wpoiła mu do łba , że ma ALERGIĘ na wszystko. Żeby to jeszcze jadł normlanie, ale nie:no: on pije przez smoczek jak pół roczne dziecko:szok: i to jeszcze na mamusinych kolankach i ona trzyma mu butlę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Właśnie do tego nie chce doprowadzić :wściekła/y: powiedziałam, że butlke zabrała wrózka od butelek i przyniosła mu piekną miseczke do jedzenia. Oczywiście był zadowlony, ale ciagle pyta o butelke. Teraz nie wróce do niej bo wszystko zaczełoby się od nowa :wściekła/y:

Co prawda butelke sam sobie trzymał, ale jednak butelka to butelka.

dzisiejszego wieczoru:wściekła/y: własnie od niego przyszłam :wściekła/y:

Boi się czegos?

Kuba po bajce "potwory i spółka" ubzdurał sobie, że bokok siedzi w szafie. Łóżeczko stoi koło szafy za chiny ludowe nie zaśnie w łóżeczku na nieszczęście mamy tak pustawiane meble w pokoju, że nie ma gdzie tego łóżeczka przestawić.

RANY kiedy my w końcu będziemy sami i Kuba będzie mial własny pokój

Ostatnia edycja:
Kasia pociesze Cie, Mateusz tez taki jest i nie wiem skad to sie bierze. Czasami mam takie nerwy na niego,ze szok. Jebutnelabym drzwiami i wyszla. Nie slucha i to mnie najbardziej wkurza. jakby gluchy byl:wściekła/y:

Julitka udaje glucha, jak ja o cos pytam. zadam pytanie raz, dwa, trzeci i bez odpowiedzi, wiec wtedy donosnym glosem lub krzykiem zadam kolejny i nagle doslyszy

Kurka, Adaśko budzi sie średnio co 10 min i woła: mamuś usiądź przy mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cos mu sie sni?

Mateusz jeszcze pije przez butelke mleczko kaszke i picie:sorry2::zawstydzona/y:

Julitka pije z butli mleko, inaczej pewnie by juz sie skonczylo picie mleka:sorry2:

Monia, a czemu nie nauczysz Mateusza pic z kubeczka? mnie ostatnio dziwilo, jak Julitki rowiesnik pil z niekapka, bo u nas tylko zwykly kubek. choc niunka oczywiscie czasem sie domaga butelki lub niekapka:sorry2:

szwagierki synuś ponad 2,5 latni chłop pije kaszkę zamiast posiłków:sorry2: bo matka wpoiła mu do łba , że ma ALERGIĘ na wszystko. Żeby to jeszcze jadł normlanie, ale nie:no: on pije przez smoczek jak pół roczne dziecko:szok: i to jeszcze na mamusinych kolankach i ona trzyma mu butlę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niech go tak karmi do pelnoletnosci, apotem dziewczyna i zona bedzie go przy cycku prowadzac:confused::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry