• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam jako pierwsza:-)
2 pralka się już kręci ,zupka się gotuje a sprzatanie w toku:tak:na dworze 6stopni naminusie ale bez wiatru więc napewno pójdziemy pozjeżdżac na górkę:-)
Aneta jak zdrówko?

Witam o poranku z kawką:-) ze zdrówkiem chyba trochę lepiej:dry: nafaszerowałam sie na noc i pociłam się jak szczur:szok: musiałam sie w nocy przebierać:szok: ale to chyba dobrze dziś już tylko nochal zawalony ale tym specjalnie się nie przejmuje bo jak mówi teściowa leczony trwa tydzień a nie leczony 7dni;-) zastananwiam się teraz co robić jutro:dry: siadać za kierownice czy nie:dry: właśnie rozmawiałam z kierowniczką i mówi żebym nie siała paniki tylko jechała ale najgorsze to że ryzyk fizyk bo miasto ma w dupie dojazd do nas od tyłu i żadko tam odśnieżają:wściekła/y: a reszta parkingów w koło wogóle nie odśnieżona i nie ma gdzie auta zostawić:wściekła/y:

Justyna ciekawy pomysł pewnie wyjdzie dużo taniej nie orientujesz się ile cię to wykosztuje ?bo ja z braku finansów (w styczniu mamy dużo opłat ) zrezygnowałam z tych kalendarzy i stwierdziłam że dla babc kupie po różyce a dla dziadka jakieś dobre piwko do tego Ola zrobi laurki i też będą zadowoleni:tak:no chyba że te kalendarze wyszły by tanio to moze bym się zdecydowała:sorry2:
idę ubierac dzieciaczki i idziemy pozjeżdżac na górkę:-)D wczoraj jak odśnieżał podjazd do domu to cały ten śieg sypal na jedną strone i powstała duzaaaa górka :tak::-)

Ach zazdroszcze tych charców na śniegu:zawstydzona/y: ja ze względu na siebie będę dziś kisić młodą w domu:-( no chyba ze M wróci o jakieś rozsądnej godzinie to z nią pójdzie chociaż na pół godziny:tak:

reklama
Ale zmoklysmy dzisiaj z Angelka.Pada obrzydliwy snieg z deszczem,wszedzie rozpuszczona breja na chodnikach.Slisko jak nie wiem miejscami a wogole nie sypane sola.Mala akurat poslizdnela sie na najgorszym blotku a ze miala biala kurtke to wygladala zalosnie.
Dzisiaj dzien spedze w kuchni bo chcialam przygotowac jakies przysmaki dla meza na urodziny.Moglam to zrobic wczoraj ale chce mu zrobic niespodzianke.Pozatym wystroimy z dziciaczkami mieszkanie no co w koncu wkracza w kryzys wieku sredniego:-p(35)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry