Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A masz drukarke?? Bo ja ostatnio widzialam kalendarz czarnobialy wydrukowany na zwyklym papierze i zbindowany i tez fajnie wygladal,a tak policz sobie ile wezma za wydrukowanie 13 kartek na jakims lepszym papierze i zbinduja. Mysle,ze zdecydowanie taniej. Dzisiaj jak S wroci to pojedziemy do Mogilna albo jutro to Ci powiem jak wyszlo.Justyna ciekawy pomysł pewnie wyjdzie dużo taniej nie orientujesz się ile cię to wykosztuje ?bo ja z braku finansów (w styczniu mamy dużo opłat ) zrezygnowałam z tych kalendarzy i stwierdziłam że dla babc kupie po różyce a dla dziadka jakieś dobre piwko do tego Ola zrobi laurki i też będą zadowolenino chyba że te kalendarze wyszły by tanio to moze bym się zdecydowała
![]()
Slyszalam ze u facetow zaczyna sie od 35A ja myślałam ze kryzys wieku średniego to 40latja też się biorę za sprzątanie chałupy bo wygląda jak pobojowisko ja wczoraj cały dzień przeleżałam a moi rządzili
Gabids wszystkiego najlepszego dla mężusia:-)
Ale oczywiscie nie zawsze.Moj jeszcze nie ma;-)Może i racja z chłopami zawsze na opakSlyszalam ze u facetow zaczyna sie od 35Ale oczywiscie nie zawsze.Moj jeszcze nie ma;-)
Dziekuje za zyczenia w imieniu meza.
później dojrzewaja to może szybciej się starzeją
????Witam z kawka i kawałkiem placka marchewkowego.

pewnie podawałas, ale wiesz pozostawie to bez komenatarza 
zrobiłaś mi smaka na takie cudo, ale nie dla babci
tylko dla siebie, abym mogła patrzeć dodatkowo na kochaną mordkę sprawdzając który to dzis mamy ;-)
:-) dziś odpuszcze sobie wypad na sanki bo dopiero co wróciłam z PUP-u a mały śpi więc jutro z samego rana rozwijam żagle i fruuuu do Zawiercia na piechotke 40 minut spacerku i ćwieczenia ud, brzucha i pośladków przy takiej pogodzie bedę cala mokra po takim fitnesie 
tzn kuroniówke. Wciskał mi jakieś prace typu sprzedawca czy takie tam na pół etatu za 500 zł 

te : ????????????????????? tyczą placka marchewkowego??????????
A ja nie mam koncepcji na obiad. Nalesniki z serem chyba beda,bo na nic ambitniejszego mnie nie stac![]()

Dmucham i chucham;-) na młodą mam nadzieję nie przejdzieAneta dmuchaj i chuchaj na siebie, aby na Tuśke nie przeszło.
poje ją trane i co drugi dzień dostaje żelki z wibowita;-) mam nadzieje że nie złapie
narazie się trzyma no i latam z nią jak popyrtana co pół godziny myć ręce;-) jutro zmykam do pracy to chociaż na tyle ją od siebie odseparuje