• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja myślałam ze kryzys wieku średniego to 40lat:dry::-D ja też się biorę za sprzątanie chałupy bo wygląda jak pobojowisko ja wczoraj cały dzień przeleżałam a moi rządzili :wściekła/y:
Gabids wszystkiego najlepszego dla mężusia:-)

reklama
Justyna ciekawy pomysł pewnie wyjdzie dużo taniej nie orientujesz się ile cię to wykosztuje ?bo ja z braku finansów (w styczniu mamy dużo opłat ) zrezygnowałam z tych kalendarzy i stwierdziłam że dla babc kupie po różyce a dla dziadka jakieś dobre piwko do tego Ola zrobi laurki i też będą zadowoleni:tak:no chyba że te kalendarze wyszły by tanio to moze bym się zdecydowała:sorry2:
A masz drukarke?? Bo ja ostatnio widzialam kalendarz czarnobialy wydrukowany na zwyklym papierze i zbindowany i tez fajnie wygladal,a tak policz sobie ile wezma za wydrukowanie 13 kartek na jakims lepszym papierze i zbinduja. Mysle,ze zdecydowanie taniej. Dzisiaj jak S wroci to pojedziemy do Mogilna albo jutro to Ci powiem jak wyszlo.
My tez kiepsko ze styczniem,bo tesc ma urodziny i S imieniny i niewiadomo jaka bedzie wyplata za styczen wiec trzeba troche zacisnac pasa

A ja myślałam ze kryzys wieku średniego to 40lat:dry::-D ja też się biorę za sprzątanie chałupy bo wygląda jak pobojowisko ja wczoraj cały dzień przeleżałam a moi rządzili :wściekła/y:
Gabids wszystkiego najlepszego dla mężusia:-)
Slyszalam ze u facetow zaczyna sie od 35:confused:Ale oczywiscie nie zawsze.Moj jeszcze nie ma;-)
Dziekuje za zyczenia w imieniu meza.

Witam z kawka i kawałkiem placka marchewkowego.
U nas też zima........... dawno takiej nie widziałam............... Adaśko ma nochal zapchany i oczka załzawione.................. Maja bryknęła do przedszkola, chciałam ja zostawić to rano zrobiła aferę, że ma dziś zajęcia plastyczne i musi być................

Ogórkowa się gotuje, chałupa ogarnięta........ teraz trochę mam czasu dla siebie

Gabits 100lat dla męża
Aneta chuchaj jeszcze na siebie
Nuśka odezwij się i usprawiedliwiaj za Twoją nieobecność na zorganizowanej przez Ciebie imprezie

No witam siostry!!!!!! :cool2::-D

Aneta dmuchaj i chuchaj na siebie, aby na Tuśke nie przeszło.

Justynka a mogłabyś podać jakąś stronę, na której widać gotowy taki kalendarz :happy2: pewnie podawałas, ale wiesz pozostawie to bez komenatarza :confused::dry: zrobiłaś mi smaka na takie cudo, ale nie dla babci :-p tylko dla siebie, abym mogła patrzeć dodatkowo na kochaną mordkę sprawdzając który to dzis mamy ;-)

Agulka niech Maja kształtuje swoje zdolności plastyczne może kiedyś będzie dzięki temu sławna i zrobi niezłego grosza :-)

No racje piszesz dawno takiej zimy nie było :tak::-) dziś odpuszcze sobie wypad na sanki bo dopiero co wróciłam z PUP-u a mały śpi więc jutro z samego rana rozwijam żagle i fruuuu do Zawiercia na piechotke 40 minut spacerku i ćwieczenia ud, brzucha i pośladków przy takiej pogodzie bedę cala mokra po takim fitnesie :sorry2:

W pośderniaku standard zrobimy wszystko, aby odebrać Ci to Ci się należy :sorry2: tzn kuroniówke. Wciskał mi jakieś prace typu sprzedawca czy takie tam na pół etatu za 500 zł :baffled::szok:

reklama
Aneta dmuchaj i chuchaj na siebie, aby na Tuśke nie przeszło.
Dmucham i chucham;-) na młodą mam nadzieję nie przejdzie:dry: poje ją trane i co drugi dzień dostaje żelki z wibowita;-) mam nadzieje że nie złapie:sorry2: narazie się trzyma no i latam z nią jak popyrtana co pół godziny myć ręce;-) jutro zmykam do pracy to chociaż na tyle ją od siebie odseparuje:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry