• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dziewczyny mam pytanie do tych co sie orientuja w granitach na nagrobki.Jaki granit jest najlepszy?Do jutra mam sie zdecydowac i zamowic zeby postawili przed...6 sierpnia:shocked2:

Jak mnie ten nygus maly wyprowadza z rownowagi dzisiaj.Nie to ze mam tyle pichcenia w kuchni to uwiesila sie na zaslonach w salonie i urwala karnisze,porozwalala w pokoju u Fabiana gry i konstrukcje i wylaczyla mi komputer jak sciagalam film na dzisiejszy wieczor i musze sciagac od nowa:wściekła/y:
Ogolnie dom wyglada jakby tornado przeszlo:wściekła/y:I jeszcze jak na zlosc co 20 minut wola zeby ja na kibel wysadzic akurat jak mam rece zajete albo gadalam z kamieniarzem przez telefon:wściekła/y:
Az sobie przerwe na kawke z nerwow zrobilam.

dziewczyny mam pytanie do tych co sie orientuja w granitach na nagrobki.Jaki granit jest najlepszy?Do jutra mam sie zdecydowac i zamowic zeby postawili przed...6 sierpnia:shocked2:

Nie pomogę:no: na szczęście narazie nie musiałam takowych decyzji podejmować:sorry2:

Jak mnie ten nygus maly wyprowadza z rownowagi dzisiaj.Nie to ze mam tyle pichcenia w kuchni to uwiesila sie na zaslonach w salonie i urwala karnisze,porozwalala w pokoju u Fabiana gry i konstrukcje i wylaczyla mi komputer jak sciagalam film na dzisiejszy wieczor i musze sciagac od nowa:wściekła/y:
Ogolnie dom wyglada jakby tornado przeszlo:wściekła/y:I jeszcze jak na zlosc co 20 minut wola zeby ja na kibel wysadzic akurat jak mam rece zajete albo gadalam z kamieniarzem przez telefon:wściekła/y:
Az sobie przerwe na kawke z nerwow zrobilam.
O to Angelka dzisiaj dostarcza mamusi atrakcji;-) nie zazdroszczę:no:

A ja miałam dziś nie wychodzić a właśnie wróciłam z dworu bo psa mi przycisnęło aż sie biedak telepał i wywalił jęzor błagając:sorry2: zanim M by dojechał to pewnie niespodziankę by mi zrobił biedak w kuchni:sorry2: no ale młoda przynajmniej chwilę po zaspach pobrykała a po powrocie wciagnęła całą miskę rosołku z kluseczkami lanymi:tak:

Justyna super pomysł z balem przebierańców:tak:nie wiesz za co przebrac S:sorry2:przebierz go jak napisałaś za dziada:-D;-):-p
Gabids oj ale sie Angelinka na Ciebie uparła i akurat jak najwięcej roboty w domu:sorry2:włącz jej bajki to może posiedzi troszkę spokojnie a Ty będziesz miała czas aby ogarnąc chałupkę:tak:
Agulka żeby lepiej Adasie nie rozkladało a kysz choróbsko a kysz:wściekła/y:a może odsypia wczorajszą noc bo pisałas że budził sie co 10min:sorry2:
a u mnie przed chwila byli teście wpadli z propozycja że moga kupic D na urodziny łóżko do sypialni bo przeglądali gazetkę Black Red White i są promocje taniej o 50% i wszystko by było ok ale te łóżko nie w moim stylu:baffled::sorry2:
Sypialnia - Kolekcje - Largo Classic

A ja miałam dziś nie wychodzić a właśnie wróciłam z dworu bo psa mi przycisnęło aż sie biedak telepał i wywalił jęzor błagając:sorry2: zanim M by dojechał to pewnie niespodziankę by mi zrobił biedak w kuchni:sorry2: :tak:
Biedak az pewnie oczy mial zolte:sorry2:
A ja lece po Fabianka a potem torta i winko kupimy bo jak bym miala w domu robic to bym chyba fiola dostala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry