Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pamięta ktos jaka to była strona gdzie dobrać mozna było swój rozmiar stanika? Kiedyś podawana była????????

I jeszcze jak na zlosc co 20 minut wola zeby ja na kibel wysadzic akurat jak mam rece zajete albo gadalam z kamieniarzem przez telefon
dziewczyny mam pytanie do tych co sie orientuja w granitach na nagrobki.Jaki granit jest najlepszy?Do jutra mam sie zdecydowac i zamowic zeby postawili przed...6 sierpnia![]()
na szczęście narazie nie musiałam takowych decyzji podejmować
O to Angelka dzisiaj dostarcza mamusi atrakcji;-) nie zazdroszczęJak mnie ten nygus maly wyprowadza z rownowagi dzisiaj.Nie to ze mam tyle pichcenia w kuchni to uwiesila sie na zaslonach w salonie i urwala karnisze,porozwalala w pokoju u Fabiana gry i konstrukcje i wylaczyla mi komputer jak sciagalam film na dzisiejszy wieczor i musze sciagac od nowa
Ogolnie dom wyglada jakby tornado przeszloI jeszcze jak na zlosc co 20 minut wola zeby ja na kibel wysadzic akurat jak mam rece zajete albo gadalam z kamieniarzem przez telefon
Az sobie przerwe na kawke z nerwow zrobilam.

zanim M by dojechał to pewnie niespodziankę by mi zrobił biedak w kuchni
no ale młoda przynajmniej chwilę po zaspach pobrykała a po powrocie wciagnęła całą miskę rosołku z kluseczkami lanymi
nie wiesz za co przebrac S
przebierz go jak napisałaś za dziada
;-)
włącz jej bajki to może posiedzi troszkę spokojnie a Ty będziesz miała czas aby ogarnąc chałupkę
a może odsypia wczorajszą noc bo pisałas że budził sie co 10min

Biedak az pewnie oczy mial zolteA ja miałam dziś nie wychodzić a właśnie wróciłam z dworu bo psa mi przycisnęło aż sie biedak telepał i wywalił jęzor błagajączanim M by dojechał to pewnie niespodziankę by mi zrobił biedak w kuchni
![]()
![]()