• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Tuśka właśnie założyłą sobie miske na głowe do ręki wzieła kredke staneła przed lustrem i zdejmuje miske i mówi królik czary mary:szok: i po wszystkim bije sobie brawo:-D zapytałam co robi a ona na to ze jest magik i caluje klólika z kapelusza:-D
Chałupa ogarnięta, podłogi pomyte kurze pościerane, pranie powieszone muszę jeszcze tylko ogarnąć łazienkę i mam wolne:tak: rosołek z wczoraj a na drugie dziś spagethi więc później sosik na szybko tylko zrobię więc luzik;-) chyba muszę walnąć kawkę bo coś mnie głowa zaczyna boleć:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ona mnie ostatnio często zaskakuje jakimiś nowymi wymyślonymi zabawami:-D hitem jest zabawa w lekarza ze skarbonką biedronką która stoi na meblach i robienie makijażu kredkami tej samej biedronce:-Dostatnio też namiętnie wydzwania do dziadka Julka ze swojego telefonu i każe mu robić obiadek bo ona zaraz przyjdzie:szok: narobiłam sie i mam teraz lenia:baffled: a łazienka sama sie nie zrobi:baffled:

Kasia tutaj masz nawet instrukcje jak robic po kolei i z tej strony tez mozesz sciagnac program Jak zrobić kalendarz ze zdjęciami za darmo? - Porady - vista.pl

te : ????????????????????? tyczą placka marchewkowego??????
TAK
Nalesniki mogą być, bo do tej pory jak S był w chałupie to wymyślałaś a Mati przeicez lubi nalesniki:tak:
jednak nie bedzie nalesnikow,bo zanim S mi ser przywiezie to zemre z glodu,ale mam w zamrazalniku paluszki rybne:-D

Dzwonil kuzyn S, ten co na sylwestra u niego bylismy i jest plan zabawy karnawalowej w lokalu,ale wynajetym tak na 30 osob i ma to byc bal przebierancow:szok:

Justyna uwielbiam ten placek i całkowicie o jego istnieniu zapomniałam, wczoraj mama przyniosła...................... jest on z tarkowana marchewka i orzechami. ALe chyba przepis kiedys podawałam...................................... Szukałam go dzis i jak zwykle gdzieś wsiąkł.............. jak wezme od mamy to napiszę w odpowiednim miejscu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry