• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

a u mnie przed chwila byli teście wpadli z propozycja że moga kupic D na urodziny łóżko do sypialni bo przeglądali gazetkę Black Red White i są promocje taniej o 50% i wszystko by było ok ale te łóżko nie w moim stylu:baffled::sorry2:
Sypialnia - Kolekcje - Largo Classic

Niby darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda:baffled:;-):-D ale jak Ci się nie podoba to taki prezent nie ma sensu:no: a może z innych ich kolekcji też są prpmocje:sorry2:

Biedak az pewnie oczy mial zolte:sorry2:
A ja lece po Fabianka a potem torta i winko kupimy bo jak bym miala w domu robic to bym chyba fiola dostala.
Raczej brązowe;-):-) z moczem nie ma problemu potrafi cały dzień od rana do wieczora jaktrzeba wytrzymać:tak: za to jak go przyciśnie to trzeba lecieć bo ma biedak słabe granice wytrzymałości:baffled: a Tuśka mi też właśnie wycięła numer:wściekła/y: niby dziecko chciało dobrze bo chciała odnieść miseczkę z resztką zupy do kuchni ale dlaczego przy tym zachlapała podłogę w kuchni:wściekła/y: także musiałam myć od nowa:wściekła/y:

reklama
siedze i szperam i jest promocja na te
Sypialnia - Kolekcje - Largo
a te mi się już dużo bardziej podoba tylko z tą jasna wstawką w środku
Monia mnie to sie to pierwsze najbardziej podoba co pokazywalas:tak:I chyba pod Wasza fioletowa sypialnie najbardziej pasuje.Ale to tylko moj gust a Twoj tron:-D
Dziekuje dziewczyny za zyczenia- przekaze.Ale malz bedzie w szoku:-D

A i jeszcze cos smiesznego zapomnialam napisac.Jak kupowalam ten tort to wybralam do niego swieczki liczby 3 i 5 i przy kasie odlozylam bo w koncu nie bylam pewna czy ma byc 35 czy 36:sorry2:Ale sie zamotalam:-D

witam!!!

Witam o poranku z kawką:-) ze zdrówkiem chyba trochę lepiej:dry: nafaszerowałam sie na noc i pociłam się jak szczur:szok: musiałam sie w nocy przebierać:szok:

ja mam taki plan an dzisiejsza noc, bo choroba mnie bierze i sie zle czuje:-(:-(:-(. na szczescie Julitka ejst silniejsza i po chrypce ani sladu:-)

idę ubierac dzieciaczki i idziemy pozjeżdżac na górkę:-)D wczoraj jak odśnieżał podjazd do domu to cały ten śieg sypal na jedną strone i powstała duzaaaa górka :tak::-)

ale faaajnie!

Ale zmoklysmy dzisiaj z Angelka.Pada obrzydliwy snieg z deszczem,wszedzie rozpuszczona breja na chodnikach.Slisko jak nie wiem miejscami a wogole nie sypane sola.Mala akurat poslizdnela sie na najgorszym blotku a ze miala biala kurtke to wygladala zalosnie.

Julitka moze przybic piatke z Angelka. 2 razy wywinela fikolka pod blokiem tesciow. :-(:-(
. oczywiscie sie naklelam na pieknie odsniezone ulice:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. w niektoe miejsca to ani wjechac ani pozniej wyjechac. biblioteke sobie objechalam naokolo i spasowalam, bo nie bylo jak stanac-snieg po pas i do tego bloto:wściekła/y::wściekła/y:.
u tesciow tragedia pod blokiem, a traktor jezdzil w te i spowrotem i niby odsniezal a jeszcze gorzej bylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzwonil kuzyn S, ten co na sylwestra u niego bylismy i jest plan zabawy karnawalowej w lokalu,ale wynajetym tak na 30 osob i ma to byc bal przebierancow:szok:

faaajnie:-)

Pewnie,ze zabawa fajna tylko nie wiem co na to moj maz:dry: Za co mam dziada przebrac??

juz masz odpowiedz-nie trzeba przebierac:-D:-D:-D:-D:cool2:

dziewczyny mam pytanie do tych co sie orientuja w granitach na nagrobki.Jaki granit jest najlepszy?Do jutra mam sie zdecydowac i zamowic zeby postawili przed...6 sierpnia:shocked2:

nie mam pojecia. wiem tylko, ktory mi sie podoba:sorry2:

Jak mnie ten nygus maly wyprowadza z rownowagi dzisiaj.

akurat jak masz najwiecej roboty:szok::nerd:

J
a u mnie przed chwila byli teście wpadli z propozycja że moga kupic D na urodziny łóżko do sypialni bo przeglądali gazetkę Black Red White i są promocje taniej o 50% i wszystko by było ok ale te łóżko nie w moim stylu:baffled::sorry2:
Sypialnia - Kolekcje - Largo Classic

Monia, fajny prezent. moze uda Ci sie wybrac takie loze, ktore Ci sie podba

A i jeszcze cos smiesznego zapomnialam napisac.Jak kupowalam ten tort to wybralam do niego swieczki liczby 3 i 5 i przy kasie odlozylam bo w koncu nie bylam pewna czy ma byc 35 czy 36:sorry2:Ale sie zamotalam:-D

a dlaczego nie wiedzialas? jak konczy 35 to sie kupuje 3 i 5;-)

Wszystkeigo najlepszego i milego wieczorku!!!!

Decyzja za m,nie w sprawie jazdy jutro do pracy podjął M i powiedział ze njeszcze jutro mnie zawiezie i przywiezie także po stresie;-) gorzej że muszę moją mame rano zciągać bo coś się z teściową dzieje:-( dziś zemdlała w aptece jutro idzie do lekarza boję się żeby to coś poważnego nie było:-( raz że ze względu na nią a dwa że jeśli zaniemoże na zdrówku to będę zmuszona na gwałt szukać przedszkola dla młodej a strasznie tego nie chcę jeszcze teraz:no: wolałabym żeby poszła jednak od września:sorry2:
Donkat zdrówka życzę obyś nie podzieliła mojego smarkatego losu:no:
Agulka jak Adaśko?

Donkat zdrówka

Aneta zdrówka

Monia cos wybierzesz z oferty BRW.......... ze mna byłby problem bo nie maja łózek na 180

Adaś widocznie potrzebował snu.......... oprócz katarku nic nie wykluwa się, tfuuuuuuuuuuu, tfuuuuuuuuuuuuu.................... bylismy nawet na górce na sankach, mała, ale to górka, hihihihihihi

Ja spedzam samotnie wieczór, bo małz przed chwilka pojechał do domku

nie cche zapeszac, ale strzelilam sobie dwie gorace herbatki z midem, cytryna i rumem i jakos ozylam:-p

Agulka, to nie wolaj sasiada na wieczor, a posiedz z nami;-):-)
avatar z malpka byl lepszy:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
nie cche zapeszac, ale strzelilam sobie dwie gorace herbatki z midem, cytryna i rumem i jakos ozylam:-p

Agulka, to nie wolaj sasiada na wieczor, a posiedz z nami;-):-)
avatar z malpka byl lepszy:zawstydzona/y::sorry2:
no dzieki Bogu................ bo liczyłam na Twoje ( między innymi) towarzystwo:tak:
Avatar był zmieniony ponieważ pasował do wczorajszego mojego humoru:sorry2:.
Dzis jest lepiej więc zmieniam:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry