• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

szwagierki synuś ponad 2,5 latni chłop pije kaszkę zamiast posiłków:sorry2: bo matka wpoiła mu do łba , że ma ALERGIĘ na wszystko. Żeby to jeszcze jadł normlanie, ale nie:no: on pije przez smoczek jak pół roczne dziecko:szok: i to jeszcze na mamusinych kolankach i ona trzyma mu butlę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:szok::szok::szok: ja osobiście jestem przeciwniczką podawania czegokolwiek tak dużym dzieciom przez butelkę:sorry2: ale każdy robi jak uważa:tak:
Ja uciekam już do łóżeczka spać:tak: miłej nocy:-)

reklama
Monia, a czemu nie nauczysz Mateusza pic z kubeczka? mnie ostatnio dziwilo, jak Julitki rowiesnik pil z niekapka, bo u nas tylko zwykly kubek. choc niunka oczywiscie czasem sie domaga butelki lub niekapka:sorry2:
z kubeczka i szklanki potrafi ładnie pic ale ja to chyba tak bardziej z wygody bo jak jesteśmy poza domem to wygodniej z butelki,kubeczka ze słomką i niekapka no ale w domu pije różnie albo z kubka albo z butelki no i zasypia tez z butelką:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry