• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Kasia a może spróbuj nie zwracac uwagi na jego psoty i wygłupy:sorry2:Nie chce jeśc to nie zje jak zgłodnieje jak udaje że chce żygac to nie zwracaj na to uwagi jak zobaczy że się nie denerwujesz ze nie robi to na Tobi żadnego wrażenia to może mu się to znudzi i przestanie:sorry2:Spróbuj ignorowac jego głupie śmiechy i inne złe zachowanie może akurat pomoże:dry:

reklama
Donka raczej posiedzi, nawet dobrze,bo przy tej pogodzie to osralabym sie z nerwow.
Aga u moich rodzicow jak jechalismy na swieta do ciotki i byly mrozy to woda zamarzala w rurach,bo nie byla puszczana. A jka byly mrozy,a my w domu to nic sie nie dzialo, wiec moze tu jest przyczyna?

Uciekam ogladac film, do jutra
Justyna może coś w tym jest:baffled:

Kasia a może Kuba juz porostu ma dosyć kaszy?

Witam się wieczorowo ale dużo nie popisze bo jestem ledwie ciepła:wściekła/y: rozłożyło mnie to choróbstwo jednak na całego i ledwo łaże:wściekła/y: Cały dzien przeleżałam pod kocykiem:tak: u nas też cały czas sypie:wściekła/y: już dosyć tego śniegu:wściekła/y:

ja tez sobie mowie,ze przestane,ale jakos mi to nie idzie. Jakie palisz? Jak S jezdzil na Litwe to przywozil mi L&M,bo tam byly dobre 3zl tansze od naszych,a w smaku to samo, moze ciut mocniejsze. Teraz jak jest wdomu to mniej pale,bo wyzywa i musze na dwor wychodzic:dry:

L&M mi nie smakowały ale teraz zabij mnie jak te fajki się nazywają jak przywiozą następny rzut to Ci powiem;-)

Agulka współczuje nic innego nie pozostaje mi powiedzieć:-( mam tylko nadzieję że nic do styropianów nie przeszło i wszystko szybko wyschnie:tak:

reklama
Teraz to nie będzie wyboru :) mleka brakło i koniec. A wcześniej jakbyś się go zapytała to mleczko naturalnie. Wiesz co problemy tak naprawde zaczeły się jak mleko zaczełam mu podawać łyżeczką jak pił z butelki nie było problemu. Ale do kiedy bedzie przez butle pił!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry