• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!!!!

padnieta jestem: 3 godziny stania przy kuchni i szykowania P jedzenia:szok::szok::szok::baffled:

jutro caly dzien w miescie nas czeka. zalatwiania cala lista!!!:shocked2:

Żal żalem Ty o męża stęsknionego zadbaj:-p a przynajmniej jutro będziesz miała co nadrabiać;-):-)

oj, mialmam co nadrabiac, mialam:tak::tak:

po tygodniu bez zony to pewnie,ze swedzi,ba nawet do ksiezyca wyje

przynajmniej widac, ze na boki nie zajezdza:-)

hehe tylko nie spal gumy w tym zwierzecym szale:-D;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mama takie pytanko. Czy możecie zasnąc po sexsie? Ja za Chiny ludowe.................. a małz obok chrapie

to zalezy. jak ostro poszaleje to i ja padam. jednak czesto nie moge od razu zasnac

Bylismy na podwórku a tam pół metra śniegu:tak:........... Adaśko aż chodzic nie mógł:-D............ teraz młody chrapie.

w koncu sie doczekalas:-D

Donkat przydał by się soczek ze świerzych marchewek:-)

sluze soczkiem;-):-):-)

Ale mam ochote na cos slodkiego.Torta bym zjadla albo chociaz w-zetke.

mnie tesciowa podrzucial faworki:-):-):-)

Jestem załamana.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Kiedy J zajechał na budowę zobaczył powódź w domu. :szok:Cały dół po kostki w wodzie............... zawór jakiś puścił i woda się lała, lała, lała.....................................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agulka i co teraz???????????????????

Agulka o ja Cie ****** :no: i co teraz??

Majandra gratulacje :tak::-D muszę kiedyś zaryzykować i sama zrobic pierogi. Na razie jade na gotowcach na święta też były gotowe, ale i tak pyszne!!!

Agulka ja pier....ole:szok::szok::szok:a mieliscie juz podlogi polozone?Teraz trzeba sie modlic zeby mrozu nie bylo.

agulka a na jakim etapie jest budowa? sa juz plyty gipsowe?

O, kurna! Agulka i co teraz?

mnie tesciowa podrzucial faworki:-):-):-)

Agulka i co teraz???????????????????

Agulka o ja Cie ****** :no: i co teraz??

nie mamy jeszcze podłóg i ściany są na dole bloczków betonowych ( na górze gdzie nigdzie płyty) więc nie jest najgorzej, ale pod podłogą jest styropian i nie daj Boże tam cos się dostało.............. teraz pozostało tylko palić, suszyć.............. mam tylko nadziję, że nie przez całe lato.......... :sorry2:. :-( Chłopaki na zmainę będą jeździć dwa razy dziennie palić.............. tylko to pozostało:-(.

J kopał dziś dół 2 metrowy na dworze, by dostać się do zaworu głównego wody i ją zakręcić. Nieźle to musiało wyglądać................ najpierw przekopać się przez zasypy sniegu a potem jeszcze w ziemi:cool2:

a w koncu jedzie jutro S, czy nadla ma wolne?

niunka dzis jakas chrypke miala. zapodalam jej wapno, wit. C i nurofen, wysmarowalm Pulmex baby. oby tylko nie poszlo dalej. gardlo jak zagladalam nie bylo czerowne. podejrzewam, ze zalatwilo ja wygladanie przez otwarte drzwi do Psotki:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry