Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Żal żalem Ty o męża stęsknionego zadbaja przynajmniej jutro będziesz miała co nadrabiać;-):-)

po tygodniu bez zony to pewnie,ze swedzi,ba nawet do ksiezyca wyje
hehe tylko nie spal gumy w tym zwierzecym szale;-)

Mama takie pytanko. Czy możecie zasnąc po sexsie? Ja za Chiny ludowe.................. a małz obok chrapie
Bylismy na podwórku a tam pół metra śniegu........... Adaśko aż chodzic nie mógł
............ teraz młody chrapie.

Donkat przydał by się soczek ze świerzych marchewek:-)
Ale mam ochote na cos slodkiego.Torta bym zjadla albo chociaz w-zetke.
Jestem załamana.:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-( Kiedy J zajechał na budowę zobaczył powódź w domu.
Cały dół po kostki w wodzie............... zawór jakiś puścił i woda się lała, lała, lała.....................................
![]()
bo normalnie sa po 8,95No to korzystajcie dziewczyny z papierosów póki czas, bo drożeją. Choć u nas w tym momencie l&m niebieskie po 8,05 zł i ludzie szaleją![]()
Agulka ja pier....olea mieliscie juz podlogi polozone?Teraz trzeba sie modlic zeby mrozu nie bylo.
agulka a na jakim etapie jest budowa? sa juz plyty gipsowe?
O, kurna! Agulka i co teraz?
mnie tesciowa podrzucial faworki:-):-):-)
Agulka i co teraz???????????????????
Agulka o ja Cie ******i co teraz??
Agulka uuuuuuu![]()
. :-( Chłopaki na zmainę będą jeździć dwa razy dziennie palić.............. tylko to pozostało:-(.

od mrozu nie po w środku jest temperatura 10 stopni na + .................. a czemu? Nie mamy pojęcia, ale dobrze, że teraz a nie później................Agulka, a to czemu peklo? wiem, z eglupie pytanie, ale chodzi mi o to, czy z mrozu czy jak![]()