anetasa
Wrześniowe mamy`07
To może jeszce trochę wytrzyma a Ty posiedź z nami;-) a na poważnie zmykaj żaden wirtualny świat nie może zagrażać szczęściu małżeńskiemuna to on potrafił by do rana czekac![]()

;-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To może jeszce trochę wytrzyma a Ty posiedź z nami;-) a na poważnie zmykaj żaden wirtualny świat nie może zagrażać szczęściu małżeńskiemuna to on potrafił by do rana czekac![]()

;-):-)
i dobrze się póxniej wyspijcie abyś miała jutro siły na powtórke i na Nas oczywiście 
szykuje małemu śniadanie. Oj rozjadł się ten mój mały smyk rozjadł i chyba jeden z nielicznych plusów tego złośliwca małego 
ja tez sobie mowie,ze przestane,ale jakos mi to nie idzie. Jakie palisz? Jak S jezdzil na Litwe to przywozil mi L&M,bo tam byly dobre 3zl tansze od naszych,a w smaku to samo, moze ciut mocniejsze. Teraz jak jest wdomu to mniej pale,bo wyzywa i musze na dwor wychodzicPrzerzuciłam się na przemyt 5zł za paczkęale jakoś nie mogę oswoić się z myślą żeby to rzucić
![]()

Nie takie zaraz. Dopiero zaczęłamMajandra zaraz wpadam na pierogi do Ciebie:-)
A swoją drogą, to pierwszy raz robię pierogi z mięsem
Trzymaj kciuki. Jak wyjdą, to podeślę Ci trochę :-);-)No to zaciskam kciukasy:-)Nie takie zaraz. Dopiero zaczęłamA swoją drogą, to pierwszy raz robię pierogi z mięsem
Trzymaj kciuki. Jak wyjdą, to podeślę Ci trochę :-);-)

Ja tez nie dodaje masla ani olejuRobię wg tego przepisu Maciej Kuroń, Jan Kuroń, Jakub Kuroń - Sprawdzone Przepisy / Przepisy / Potrawy z mąki i jajek
Robiła któraś z Was podobnie? Bo ja nigdy nie dawałam masła do ciasta.![]()
Jadlam kiedys pieczone pierogi z ciasta drozdzowego- pyszne