monia_l
Wrześniowe mamy'07
oj wierze że Ci przykro ale głowa do góry i uśmiech na twarzy masz przecież jeszcze nas:-)wiecie co przykre to ale prawdziwe.Moj stary mial ululac niunke a sam chrapie.Mala ze mna urzeduje.I tak wygladaja moje urodziny.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj wierze że Ci przykro ale głowa do góry i uśmiech na twarzy masz przecież jeszcze nas:-)wiecie co przykre to ale prawdziwe.Moj stary mial ululac niunke a sam chrapie.Mala ze mna urzeduje.I tak wygladaja moje urodziny.
wiecie co przykre to ale prawdziwe.Moj stary mial ululac niunke a sam chrapie.Mala ze mna urzeduje.I tak wygladaja moje urodziny.

dobredokładnie
J odszedł od kompa i przynosi mi drinkaJa sie pytam , o co kaman? on mi an to: imprezę masz z dziewczynmi to Ci nalałem
![]()

J odszedł od kompa i przynosi mi drinkaJa sie pytam , o co kaman? on mi an to: imprezę masz z dziewczynmi to Ci nalałem
![]()

Gabids no przykre :-( tym bardziej, że pewnie chciałabyć wypić lampke winka i pogadać nie???
Agulka witaj i popijaj mam specjalne rurki!!!!!!![]()