gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
to zapraszam Alusie:-) niech wpadnie na kielonka:-)Gabids -Alusia rownież życzy Ci sto lat:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to zapraszam Alusie:-) niech wpadnie na kielonka:-)Gabids -Alusia rownież życzy Ci sto lat:-)
wszystko dobrze,Wiki coraz bardziej łobuzuje a Alusia w poniedziałek ma spotkanie w sprawie pracyMonia, a co u Alusi?
widze żena dzisiejszej imprezie dziś Kasia i Gabids polewają:-)Dziewczyny nowa dostawa!!!!!!!:-)
Dziewczyny nowa dostawa!!!!!!!:-)

współczuję jazdy w taka pogode i w pipidówkachpowiem Wam, ze mnie przerazaja te prognozy mrozow
jutro ma byc u nas -16, a P planowal naprawic drzwi u naczeoy, bo an pzreglad musi jechac. jak on bidulek da rade?:--
-
-(
dzis wsciekly jedzie, bo po jakichs pipidowkach musila jechac, gdzie drogi zasypane i sliskie![]()
a mrozy tez u nas trzymają od kilku dni w dzień jest -12
czyli P dziś nie zjeżdza, albo póxnoskoro tu jestes, to maz chyba nie zaszalal
ach, Ci faceci tacy sa:--(
ja jestem, jestem i nie zamierzam uciekac
a moze dzis poimprezujemy? gabids, Twoje zdrowko wypijemy!

stawiam się na zawołaniezwolalam Agulke, Justyne i Monie;-)

a co nam polałaś????
dokładniechyba na GG zaprosilam Agulki J na impreze, a nie ja![]()

Ja sie pytam , o co kaman? on mi an to: imprezę masz z dziewczynmi to Ci nalałem

Donkat swietne ale sie usmialam![]()

Dziewczyny nowa dostawa!!!!!!!:-)

no może siatka kobiet, ewentualnie mężczyzn........................... a teraz mecz piłki ręcznej małz oglada