• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
powiem Wam, ze mnie przerazaja te prognozy mrozow:szok::szok:
jutro ma byc u nas -16, a P planowal naprawic drzwi u naczeoy, bo an pzreglad musi jechac. jak on bidulek da rade?:-(:-(:-(:-(
dzis wsciekly jedzie, bo po jakichs pipidowkach musila jechac, gdzie drogi zasypane i sliskie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

powiem Wam, ze mnie przerazaja te prognozy mrozow:szok::szok:
jutro ma byc u nas -16, a P planowal naprawic drzwi u naczeoy, bo an pzreglad musi jechac. jak on bidulek da rade?:-(:-(:-(:-(
dzis wsciekly jedzie, bo po jakichs pipidowkach musila jechac, gdzie drogi zasypane i sliskie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
współczuję jazdy w taka pogode i w pipidówkach:sorry2:a mrozy tez u nas trzymają od kilku dni w dzień jest -12:baffled:

reklama
skoro tu jestes, to maz chyba nie zaszalal:-D:-D:-D:-D
ach, Ci faceci tacy sa:-(:-(

ja jestem, jestem i nie zamierzam uciekac

a moze dzis poimprezujemy? gabids, Twoje zdrowko wypijemy!
czyli P dziś nie zjeżdza, albo póxno:sorry2::-p
zwolalam Agulke, Justyne i Monie;-)
stawiam się na zawołanie:tak:
no to ja poleje.Narazie do kubeczkow bo kieliszki zakurzone:-D

a co nam polałaś????
chyba na GG zaprosilam Agulki J na impreze, a nie ja:szok::-D
dokładnie:tak::-D
J odszedł od kompa i przynosi mi drinka:szok: Ja sie pytam , o co kaman? on mi an to: imprezę masz z dziewczynmi to Ci nalałem:szok::-D:-D:-D:-D:-D
Donkat swietne ale sie usmialam:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny nowa dostawa!!!!!!!:cool2::-)

lać......................

Mnie ani skoki, ani zużel, ani piłka nozna, ani Kubica, ani.............. ani............. ani.......... nic nie interesi...................:no::no::no::no: no może siatka kobiet, ewentualnie mężczyzn........................... a teraz mecz piłki ręcznej małz oglada:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry