• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kasia Dziekuje Pieknie za zyczonka:-) A watrobki nie wiem czy wiesz nie soli sie za wczesnie dopiero pod koniec i nie wychodzi wtedy gumowata.
A ja dzisiaj zrobilam rybke po grecku bo chodzila za mna przez Anete:-D
Widze ze z tych nudow chcialas sie z domu wyrwac nawet w mroz:-) Nudzi Ci sie bez pracki co?

No i to bardzo :-(:tak: fajnie bylo tak pobyć między ludzmi, poplotkować, odprężyć się nawet wśród tych wściekłych klientów :sorry2:

Właśnie zbudowałyśmy z Tuśką ogromny dom i teraz młoda go rozmontowuje bo chce budować sklep;-) także zabawe mamy na całego:tak: M jeszcze nie ma robi coś przy naszym aucie:baffled: dziadki zapowiedziały sie ze przyjdą ok 19:tak:

Wytłuamczenie było takie że szanowny szwagier musiał gdzieś tam jechać i ona nie miała jak z małym przyjechać:wściekła/y: stąd mój komentarz że babcia mieszka za górami za lasami ze trzeba aż samochodem jechać:cool:

tak choinak już schowana a sosik mniam mniam objadłyśmy się z Tuśką bo usmażyłam do niego placki i miałyśmy niby placka po węgiersku:-) a co do siostry to jednak nie wymysły:sorry2: była z młodym u lekarza i okazało się że mały ma angine:-(

Anetko a jakie macie klocki do budowania tych cudów?? Chetnie zaopatrzyłabym się w takie same :tak:

A Szymuś no nieciekawie :dry: angina szkoda dziecka

ja tez i Klan przegapilam:dry: mnie skoki nie podniecaja
Jeszcze sernik mi zostal i salatka do wymieszania. I pewnie podlogi. I prasowanie,blee

No i ja również :dry::dry::dry: no leć Adasiu leć i odleć :-D:-D:-D ach te auta!!!!!!!

witam wieczorowo:-)

niunka mi siedzi an kolanach, a juz pwoinna sie polozyc:sorry2:

nalecialo mnie an porzadkiw wszafkach w kuchni:szok:urobilam sie troche, bo jendak sporo mam szafek i gratow w nich:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

S przyjedzie chyba dopiero jutro,ale diabli wiedza o ktorej. Dobrze,ze wtygodniu podjechal po pufy do tapicera i dobrze,ze wczoraj sama rozkrecilam lozeczko i zrobilam przemeblowanie,bo jak zwykle moj maz nie wyrobi sie,a pozniej usiadzie przy stole,bedzie sie goscil i wydawal polecenia przynies sok, przynies lod, dlatego nie lubie imienin,bo zawsze narobie sie jak glupia,a on w niczym nie pomoze, nawet nie umyje 1 lyzeczki po gosciach:wściekła/y::wściekła/y:

a Ty nie mozesz nim podyrygowac troche?

dobre u nas imienin się nie obchodzi a szkoda że urodzin se tak nie idzie przesunąc bo wolała bym miec np.w lipcu a nie tydzień przed Bożym Narodzeniem:sorry2:

dobra jestes Monia:-D:-D:-D:-D:-D

a ja właśnie rozebrałam z młodą wreszcie choinkę

ja sie zabieram do choinki i do zodob jak pies do jeza:baffled: a P codziennie pyta, czy juz rozebralam:-D:-D

Później złapałam autobusik miejski 0 i pojechałam na rynek a tam myślałam, że mnie ścisnie owoce wyglądały strasznie. Takie zmarzniete to musiałam leciec do marketu i tam dopiero zakupiłam owoce i mięsko :-D będę robić kebaba i pyszne żeberka :tak:

bo kto madry jedzie w taki mroz po owoce i warzywa na targ???;-)

Jeszcze sernik mi zostal i salatka do wymieszania. I pewnie podlogi. I prasowanie,blee

Kobieto, odpocznij troche:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry