Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez i Klan przegapilamZapomniałam o skokach![]()
mnie skoki nie podniecajaKasia Dziekuje Pieknie za zyczonka:-) A watrobki nie wiem czy wiesz nie soli sie za wczesnie dopiero pod koniec i nie wychodzi wtedy gumowata.
A ja dzisiaj zrobilam rybke po grecku bo chodzila za mna przez Anete
Widze ze z tych nudow chcialas sie z domu wyrwac nawet w mroz:-) Nudzi Ci sie bez pracki co?

Właśnie zbudowałyśmy z Tuśką ogromny dom i teraz młoda go rozmontowuje bo chce budować sklep;-) także zabawe mamy na całegoM jeszcze nie ma robi coś przy naszym aucie
dziadki zapowiedziały sie ze przyjdą ok 19
Wytłuamczenie było takie że szanowny szwagier musiał gdzieś tam jechać i ona nie miała jak z małym przyjechaćstąd mój komentarz że babcia mieszka za górami za lasami ze trzeba aż samochodem jechać
tak choinak już schowana a sosik mniam mniam objadłyśmy się z Tuśką bo usmażyłam do niego placki i miałyśmy niby placka po węgiersku:-) a co do siostry to jednak nie wymysłybyła z młodym u lekarza i okazało się że mały ma angine:-(

angina szkoda dzieckaja tez i Klan przegapilammnie skoki nie podniecaja
Jeszcze sernik mi zostal i salatka do wymieszania. I pewnie podlogi. I prasowanie,blee

no leć Adasiu leć i odleć 

ach te auta!!!!!!!
urobilam sie troche, bo jendak sporo mam szafek i gratow w nich

S przyjedzie chyba dopiero jutro,ale diabli wiedza o ktorej. Dobrze,ze wtygodniu podjechal po pufy do tapicera i dobrze,ze wczoraj sama rozkrecilam lozeczko i zrobilam przemeblowanie,bo jak zwykle moj maz nie wyrobi sie,a pozniej usiadzie przy stole,bedzie sie goscil i wydawal polecenia przynies sok, przynies lod, dlatego nie lubie imienin,bo zawsze narobie sie jak glupia,a on w niczym nie pomoze, nawet nie umyje 1 lyzeczki po gosciach![]()
dobre u nas imienin się nie obchodzi a szkoda że urodzin se tak nie idzie przesunąc bo wolała bym miec np.w lipcu a nie tydzień przed Bożym Narodzeniem![]()

a ja właśnie rozebrałam z młodą wreszcie choinkę
a P codziennie pyta, czy juz rozebralam

Później złapałam autobusik miejski 0 i pojechałam na rynek a tam myślałam, że mnie ścisnie owoce wyglądały strasznie. Takie zmarzniete to musiałam leciec do marketu i tam dopiero zakupiłam owoce i mięskobędę robić kebaba i pyszne żeberka
![]()
Jeszcze sernik mi zostal i salatka do wymieszania. I pewnie podlogi. I prasowanie,blee

Hey a co tu tak cichutko.Pojechalyscie wszystkie na impreze urodzinowa do gabids czy co?![]()

Bardzo chetnie:-)skoro tu jestes, to maz chyba nie zaszalal
ach, Ci faceci tacy sa:--(
Zebys wiedzialaTeraz usypia niunke ale nawet procentow nie mamy na wieczor wiec pijemy tutaj
ja jestem, jestem i nie zamierzam uciekac
a moze dzis poimprezujemy? gabids, Twoje zdrowko wypijemy!