• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agulka to u Was tez impreza impreze pogania:-D u mnie za tydzien urodziny mlodego.Ach ten styczen wydatkowy jest.

Nic lece cos przygotowac na wieczor ale zamierzam sie nie wysilac bo to moje swieto.

Mięsko na sosik się dusi a chałupa nadal straszy i wogóle mi się nie chce za nią wziąć:zawstydzona/y: a przepraszam jeszcze nastawiłam pranie;-) młoda tworzy swoje kolejne arcydzieło farbkami:-D rozmawiałam właśnie z Gośką i zapytałam czemu nie byli wczoraj powiedziała mi to samo co mamie ale ja się nie powstrzymałam i skomentowałam to że mama przecież mieszka za górami za lasami i nie da się do niej dotrzeć bez samochodu:sorry2: i jej powiedziałam że mamie było przykro:-( co gorsza dziś też się do dziadków nie wybierają bo podobno młody ma stan podgorączkowy:sorry2:

Agulka to u Was tez impreza impreze pogania:-D u mnie za tydzien urodziny mlodego.Ach ten styczen wydatkowy jest.

Nic lece cos przygotowac na wieczor ale zamierzam sie nie wysilac bo to moje swieto.
nio troche tego jest, ale my nie szalejemy:no:
Mięsko na sosik się dusi a chałupa nadal straszy i wogóle mi się nie chce za nią wziąć:zawstydzona/y: a przepraszam jeszcze nastawiłam pranie;-) młoda tworzy swoje kolejne arcydzieło farbkami:-D rozmawiałam właśnie z Gośką i zapytałam czemu nie byli wczoraj powiedziała mi to samo co mamie ale ja się nie powstrzymałam i skomentowałam to że mama przecież mieszka za górami za lasami i nie da się do niej dotrzeć bez samochodu:sorry2: i jej powiedziałam że mamie było przykro:-( co gorsza dziś też się do dziadków nie wybierają bo podobno młody ma stan podgorączkowy:sorry2:
jakoś nie za bardzo chce mi sie w to wierzyć:sorry2:

Agulka, dzieki, Anatol pyyycha;-):-)

zapomnialam sie pochwalic, ze niunka wczoraj ladnie powiedizala jednak wierszyk babci i dziadziusiowi:-):-)troche z moja pomoca , co prawda, ale najaldniej ze wszystkich prob jej wyszlo:-):-)

Dziekuje za zyczenia.
A ten placz to strach przed rozstaniem z mama.I jeszcze niunka nie rozumie angielskiego i to tez wielki problem.

Dziewczyny dzieki za zyczenia tutaj i na naszej ale juz stara dupa jestem:shocked2:
kiedys mialam wlasnie pytac o nauke jezykow Twoich dzieci. Fabian chodzi do ang. szkoly?
a nie myslalas, zeby wczesniej Angleke uczyc i zeby byla dwujezyczna, skoro tam mieskacie i jest idelana sytuacja do tego?

a moze maz Ci sie zrewanzuje niespodzianka an urodziny?:-)

Mięsko na sosik się dusi

Agulka ma sos, trzeba bylo sie na obiad wprosic;-)

za mna chodzi zupa cebulowa i jutro zamierzam zrobic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry