30Agulka
Wrześniowe mamy'07
nie martw się za m-c ja dołączę do tych starychDziewczyny dzieki za zyczenia tutaj i na naszej ale juz stara dupa jestem![]()
będziemy dwie stare dupy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie martw się za m-c ja dołączę do tych starychDziewczyny dzieki za zyczenia tutaj i na naszej ale juz stara dupa jestem![]()
będziemy dwie stare dupy

a przepraszam jeszcze nastawiłam pranie;-) młoda tworzy swoje kolejne arcydzieło farbkami
rozmawiałam właśnie z Gośką i zapytałam czemu nie byli wczoraj powiedziała mi to samo co mamie ale ja się nie powstrzymałam i skomentowałam to że mama przecież mieszka za górami za lasami i nie da się do niej dotrzeć bez samochodu
i jej powiedziałam że mamie było przykro:-( co gorsza dziś też się do dziadków nie wybierają bo podobno młody ma stan podgorączkowy
nio troche tego jest, ale my nie szalejemyAgulka to u Was tez impreza impreze poganiau mnie za tydzien urodziny mlodego.Ach ten styczen wydatkowy jest.
Nic lece cos przygotowac na wieczor ale zamierzam sie nie wysilac bo to moje swieto.

jakoś nie za bardzo chce mi sie w to wierzyćMięsko na sosik się dusi a chałupa nadal straszy i wogóle mi się nie chce za nią wziąća przepraszam jeszcze nastawiłam pranie;-) młoda tworzy swoje kolejne arcydzieło farbkami
rozmawiałam właśnie z Gośką i zapytałam czemu nie byli wczoraj powiedziała mi to samo co mamie ale ja się nie powstrzymałam i skomentowałam to że mama przecież mieszka za górami za lasami i nie da się do niej dotrzeć bez samochodu
i jej powiedziałam że mamie było przykro:-( co gorsza dziś też się do dziadków nie wybierają bo podobno młody ma stan podgorączkowy
![]()

wszystkiego naj naj lepszego:-)100LAT!!!!!!!jakoś nie za bardzo chce mi sie w to wierzyć![]()

kiedys mialam wlasnie pytac o nauke jezykow Twoich dzieci. Fabian chodzi do ang. szkoly?Dziekuje za zyczenia.
A ten placz to strach przed rozstaniem z mama.I jeszcze niunka nie rozumie angielskiego i to tez wielki problem.
Dziewczyny dzieki za zyczenia tutaj i na naszej ale juz stara dupa jestem![]()
Mięsko na sosik się dusi
Agulka ma sos, trzeba bylo sie na obiad wprosic;-)
;-)
Agulka, no a Ty mialas wczoraj te imieniny? zapytalam an odpowiednim watku, ale nie dopisujesz![]()

ja mam 20 kwietnia
oj tam się czepaisz................. "darowanemu koniowi nie zaglada się w zęby"Niby masz rację:-) ale jak ten jej sosik ze spalonym mieskiem będzie smakował;-)
![]()
;-)