*Kasia*
Mama Kubusia 07.09.2007r.
Ale szybko pouciekały 
a ja właśnie znalazłam swoje rajstopy na Allegro i to dwa złote taniej niż w sklepie
Gatta rajstopy Carrie Ann 09 40 DEN 3 (880018020) - Aukcje internetowe Allegro
No to ja też mówię dobranoc wszystkim!!!!

a ja właśnie znalazłam swoje rajstopy na Allegro i to dwa złote taniej niż w sklepie
Gatta rajstopy Carrie Ann 09 40 DEN 3 (880018020) - Aukcje internetowe AllegroNo to ja też mówię dobranoc wszystkim!!!!
Rozbilam tylko schab na rolady i rozmrozilam rybe,a mialo juz byc wszystko zrobione. Janusz mial przyjechac po nas o 15,byl 16.30, po drodze do sklepu i o 18 wzielam sie za robote. Tej strasznej pracy bylo tyle,ze mialam poustawiac szkla w szafie i pierdoły na polkach i przetrzec wszystko z kurzu,bo jak okazalo sie wyjal ciuchy tylko z gornych szafek. Mlody pozniej do domu nie chcial jechac,bo przyklejal z dziadkiem podkladki filcowe,a jak dziadek wyszedl to cale opakowanie poprzyklejal na stoliku. Dziadek mial robote,bo nie chcialy sie odkleic. 

;-)miałam sprzątac ale stwierdziłam że sprzątanie i obiad nie zając nie uciekną

zjadłyśmy z młodą śniadanie i ona ogląda swojego pana gape a ja przyszłam się napić kawy i przywitać;-) za późno dziś wstałam i mam lenia nic mi się nie chce
aktualnie mam czerwone, zielone, brązowe i śliwkowe;-) zresztą rajstopy to jakaś moja mania uwielbiam mieć ich dużo