Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego tak mordka mi sie cieszy.Ale lepiej tfu tfu albo puk puk w nie malowane;-)Gabids same dobre wiadomości:-):-):-):-):-)
:-)
Kiedys zostala na 3 miesiace bo opiekowala sie Fabiankiem kiedy czekal na przyjecie do szkoly.I czy jej sie spodobalo - raczej nie ale to bylo kiedy moj tato jeszcze zyl i bardzo za soba tesknili:-)No moze teraz bedzie inaczej tylko teraz kotek bedzie teskil za mama:-)Gabids bardzo fajnie,ze mama zdecydowala sie na odwiedziny,a moze spodoba jej sie i zostanie na dluzej? A z Angelka niech juz tak zosatnie, najwidoczniej miala leciutki kryzys:-)
wszystkie świętują;-) dziadki zachwycone kalendarzem:-) mama najpierw zajrzała do torby i mówi ale my już mamy kalendarz
a ja na to ale zobacz takiego napewno nie macie
jak zobaczyli były okrzyki radości i zaraz zawisł na ścianie
a babcia się nie mogła nadziwić co to teraz nie zrobią;-) także może nie wytną Tuśki;-)
A no i wreszcie udało mi się dodzwonić do kuzynki i jestem lekko zdziwiona jak opowiadała mi jakie warunki panują w irlandzkim szpitalu w którym urodziła
jestem zdziwona ale najważniejsze że i z nią i Blaneczką wszystko ok
no i wysłała mi dzisaij zdjęcie malutkiej:-) ale cudeńko już bym ją chciała przytulić
no i przynajmniej jak narazie cały tatuś:-)
i teraz żałuje pewnie by się ucieszyli
no i może że mama się przekona i zostanie dłużej
my również byliśmy u babci Oli. Kubuś słodko dał jej różyczke i buziaka, a dając powiedział "wszystkiego najlepszego"
miało być jeszcze "babciu", ale dobre i to. Ćwiczyliśmy w drodze do mamy.
:-( ale byłam zła na niego!!!! Mama również zezłościła się, popłakała się. Wiem, że powinnam odkupić jej te drzwi, ale R powiedział, że po jego trupie, że powinna go lepiej pilnować. tylko tyle, że to ja byłam wtedy z nim i to troszke przeze mnie to zrobił
jakbym go złapała w pore nie uderzyłby z całym impetem w nie - pękły w połowie. Po tym zdarzeniu nie przyjeżdzam z Nim tam tak czesto jakbym chciała bo on w ogole jest starszy psuja
:-(
super, że Angelika w końcu sie zaczyna przekonywać. Z dziećmi fajnie, ale nie ma jak u mamy
:-)

Aneta mam nadzijeę, że nie wytną rodzice Zdjęcia Tuśki z kalandarza
Kasia ja bym męża nie słuchała tylko te drzwi mamie odkupiła, w końcu to moje dziecko zrobiło a za niedopilnowania i nie dopatrzenia sie płaci. A jakby Kuba coś w sklepie zbił niechcący a pracownicy by to widzieli czy nie zapłaciłabyś za to? Pewnie tak, by byś musiała
i czy zbyt sobie nie wzięłaś do serca tej ilości Twoich postów;-)
wiesz myślę że ten kalendarz będzie dla nich teraz jak świętość chyba ze jestem naiwna ale naprawdę byli tym zachwyceni
może dlatego że oni trochę z tamtej epoki
i nie iwedzieli że można takie coś zrobić
a co do twojej wypowiedzi dotyczącej rozwalonych drzwi przez Kubusia to w pełni się zgadzam
choćby M to olewał ja bym rodzicom je odkupiła skoro to było moje niedpatrzenie tzn niedopilnowanie dziecka
siostro mojaA już się zastanawiałam gdzie moją dzielną kompanieros dziaisaj wywiałoi czy zbyt sobie nie wzięłaś do serca tej ilości Twoich postów;-)
wiesz myślę że ten kalendarz będzie dla nich teraz jak świętość chyba ze jestem naiwna ale naprawdę byli tym zachwyceni
może dlatego że oni trochę z tamtej epoki
i nie iwedzieli że można takie coś zrobić
a co do twojej wypowiedzi dotyczącej rozwalonych drzwi przez Kubusia to w pełni się zgadzam
choćby M to olewał ja bym rodzicom je odkupiła skoro to było moje niedpatrzenie tzn niedopilnowanie dziecka
![]()

a odwyk

może ciut
Justyna śliczne arcydzieło Matiego.
Aneta mam nadzijeę, że nie wytną rodzice Zdjęcia Tuśki z kalandarza
Gabits dwie pozytywne wiadomości,,,,,,,,,,,,,,, oby tak dlaej
Kasia ja bym męża nie słuchała tylko te drzwi mamie odkupiła, w końcu to moje dziecko zrobiło a za niedopilnowania i nie dopatrzenia sie płaci. A jakby Kuba coś w sklepie zbił niechcący a pracownicy by to widzieli czy nie zapłaciłabyś za to? Pewnie tak, by byś musiała