• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Gabids bardzo fajnie,ze mama zdecydowala sie na odwiedziny,a moze spodoba jej sie i zostanie na dluzej? A z Angelka niech juz tak zosatnie, najwidoczniej miala leciutki kryzys:-)
Kiedys zostala na 3 miesiace bo opiekowala sie Fabiankiem kiedy czekal na przyjecie do szkoly.I czy jej sie spodobalo - raczej nie ale to bylo kiedy moj tato jeszcze zyl i bardzo za soba tesknili:-)No moze teraz bedzie inaczej tylko teraz kotek bedzie teskil za mama:-)

A co tu takie pustki:szok: wszystkie świętują;-) dziadki zachwycone kalendarzem:-) mama najpierw zajrzała do torby i mówi ale my już mamy kalendarz:-D a ja na to ale zobacz takiego napewno nie macie:-D jak zobaczyli były okrzyki radości i zaraz zawisł na ścianie:tak: a babcia się nie mogła nadziwić co to teraz nie zrobią;-) także może nie wytną Tuśki;-):-D A no i wreszcie udało mi się dodzwonić do kuzynki i jestem lekko zdziwiona jak opowiadała mi jakie warunki panują w irlandzkim szpitalu w którym urodziła:baffled: jestem zdziwona ale najważniejsze że i z nią i Blaneczką wszystko ok:tak:no i wysłała mi dzisaij zdjęcie malutkiej:-) ale cudeńko już bym ją chciała przytulić:tak: no i przynajmniej jak narazie cały tatuś:-)

Justyna super te Matusiowe laurki:-) ja nie wpadłam na to zeby spróbować z wycinankami choć młoda uwielbia tą formę zabawy:zawstydzona/y: i teraz żałuje pewnie by się ucieszyli:sorry2:
Gabids super wieści:-) mam nadzieję że z Angelką już pójdzie z górki:tak: no i może że mama się przekona i zostanie dłużej:tak:

No i dzień babci zakonczony :tak: my również byliśmy u babci Oli. Kubuś słodko dał jej różyczke i buziaka, a dając powiedział "wszystkiego najlepszego" :-D miało być jeszcze "babciu", ale dobre i to. Ćwiczyliśmy w drodze do mamy.

Siostra przyjechała. Mama zadowolona, że ma choć jedną córkę przy sobie na pare dni. Teraz jest bardzo samotna :-( Kuba ostatnio zepsuł jej drzwi przesuwne :wściekła/y::-( ale byłam zła na niego!!!! Mama również zezłościła się, popłakała się. Wiem, że powinnam odkupić jej te drzwi, ale R powiedział, że po jego trupie, że powinna go lepiej pilnować. tylko tyle, że to ja byłam wtedy z nim i to troszke przeze mnie to zrobił :dry: jakbym go złapała w pore nie uderzyłby z całym impetem w nie - pękły w połowie. Po tym zdarzeniu nie przyjeżdzam z Nim tam tak czesto jakbym chciała bo on w ogole jest starszy psuja :wściekła/y::-(

Gabids, ale się cieszę z tego przedszkola :tak: super, że Angelika w końcu sie zaczyna przekonywać. Z dziećmi fajnie, ale nie ma jak u mamy :tak::-)

Justyna ja również robiłam tego Knorra. Dałam karkówke bo akurat miałam :sorry2::-D

Moniu spróbuj moze z frytkami i surówką niż z tym plackiem

Aaaaaa Justyna serduszko piękne!!!!!

Justyna śliczne arcydzieło Matiego.

Aneta mam nadzijeę, że nie wytną rodzice Zdjęcia Tuśki z kalandarza

Gabits dwie pozytywne wiadomości,,,,,,,,,,,,,,, oby tak dlaej

Kasia ja bym męża nie słuchała tylko te drzwi mamie odkupiła, w końcu to moje dziecko zrobiło a za niedopilnowania i nie dopatrzenia sie płaci. A jakby Kuba coś w sklepie zbił niechcący a pracownicy by to widzieli czy nie zapłaciłabyś za to? Pewnie tak, by byś musiała

Kasia ja bym męża nie słuchała tylko te drzwi mamie odkupiła, w końcu to moje dziecko zrobiło a za niedopilnowania i nie dopatrzenia sie płaci. A jakby Kuba coś w sklepie zbił niechcący a pracownicy by to widzieli czy nie zapłaciłabyś za to? Pewnie tak, by byś musiała

A już się zastanawiałam gdzie moją dzielną kompanieros dziaisaj wywiało:-D i czy zbyt sobie nie wzięłaś do serca tej ilości Twoich postów;-):-D wiesz myślę że ten kalendarz będzie dla nich teraz jak świętość chyba ze jestem naiwna ale naprawdę byli tym zachwyceni:tak: może dlatego że oni trochę z tamtej epoki :sorry2: i nie iwedzieli że można takie coś zrobić:-D a co do twojej wypowiedzi dotyczącej rozwalonych drzwi przez Kubusia to w pełni się zgadzam:tak: choćby M to olewał ja bym rodzicom je odkupiła skoro to było moje niedpatrzenie tzn niedopilnowanie dziecka:tak:

A już się zastanawiałam gdzie moją dzielną kompanieros dziaisaj wywiało:-D i czy zbyt sobie nie wzięłaś do serca tej ilości Twoich postów;-):-D wiesz myślę że ten kalendarz będzie dla nich teraz jak świętość chyba ze jestem naiwna ale naprawdę byli tym zachwyceni:tak: może dlatego że oni trochę z tamtej epoki :sorry2: i nie iwedzieli że można takie coś zrobić:-D a co do twojej wypowiedzi dotyczącej rozwalonych drzwi przez Kubusia to w pełni się zgadzam:tak: choćby M to olewał ja bym rodzicom je odkupiła skoro to było moje niedpatrzenie tzn niedopilnowanie dziecka:tak:
siostro moja:-D:-D:-D a odwyk:confused::confused::confused::confused: może ciut:sorry2:

reklama
Justyna śliczne arcydzieło Matiego.

Gabits dwie pozytywne wiadomości,,,,,,,,,,,,,,, oby tak dlaej

I też tak zrobie, mam kaca moralnego, a wole go nie mieć poczekam na pierwszy zasiłek i pójdziemy z mamą coś wybrać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry