monia_l
Wrześniowe mamy'07
to tak jak moja OLaJulitka tez prosi o dmuchanie, ale nie przezywa jakos strasznie. za to Wiktor brata, to lamentuje an caly dom o byle glupstwo
ona jak zobaczy że ma małą kreseczkę zadarcie to już jest lament
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to tak jak moja OLaJulitka tez prosi o dmuchanie, ale nie przezywa jakos strasznie. za to Wiktor brata, to lamentuje an caly dom o byle glupstwo
ona jak zobaczy że ma małą kreseczkę zadarcie to już jest lament
jak mam nie tyc, jak moje dziecko chce kanapki o tej porze i ja musze zjesc skorki??
wczesniejsza jej kolacje ja zjadlam, bo nie chciala, a bylo to przed 20, wiec i tak na mnie za pozno![]()
podziel na małe kawałeczki i daj do karmnika
ja tak robię jak Kuba chce jeść o dziwnych porach jak np o 22a ja robilam w niedziele z frytkami i surowka i bylo pyszne, S tez smakowaloAneta gratulacje dla kuzynki:-)
robiłam na kolacje tego kebaba z knorra i........niesmakowało miD stwierdził że ta tortilla smakuje jak papier
a środek może byc a tak się na to napaliłam bo w reklamie i na obrazku wyglądało smakowicie
Zostało mi trochę tego mięska więc chyba jutro zrobie sałatkę kebab:-)