• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
jak mam nie tyc, jak moje dziecko chce kanapki o tej porze i ja musze zjesc skorki??:sorry2:
wczesniejsza jej kolacje ja zjadlam, bo nie chciala, a bylo to przed 20, wiec i tak na mnie za pozno:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jak mam nie tyc, jak moje dziecko chce kanapki o tej porze i ja musze zjesc skorki??:sorry2:
wczesniejsza jej kolacje ja zjadlam, bo nie chciala, a bylo to przed 20, wiec i tak na mnie za pozno:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie jedz tych skórek :-D podziel na małe kawałeczki i daj do karmnika :tak: ja tak robię jak Kuba chce jeść o dziwnych porach jak np o 22

ja wiem, ze to dobry sposob, wiem, ze mozna dac psu itp itd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale ja je lubie, a zwlaszcza z tym chlebkiem slonecznikowym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kurcze, czas sie za siebie wziac, bo sobie za bardzo pofolgowalam z poznym jedzeniem:wściekła/y::wściekła/y:

Aneta gratulacje dla kuzynki:tak::-)
robiłam na kolacje tego kebaba z knorra i........niesmakowało mi:no:D stwierdził że ta tortilla smakuje jak papier:baffled:a środek może byc a tak się na to napaliłam bo w reklamie i na obrazku wyglądało smakowicie :sorry2:Zostało mi trochę tego mięska więc chyba jutro zrobie sałatkę kebab:-)
a ja robilam w niedziele z frytkami i surowka i bylo pyszne, S tez smakowalo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry