• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja 1?? Zapomnialam wczoraj napisac,ze my kupilismy ladne kubki w rozyczki po 2 w pudelku,a Mateusz robil laurki. Wycielam mu duze serce z bloku technicznego, pocielam wycinanke w kawalki, dostal klej i wyklejal.
iore sie za obiad i roladki na sobote chce dzisiaj zrobic, a po 15 ma Janusz przyjechac po nas rzeby posprzatac po zakladaniu podlogi przed mamy przyjazdem

reklama
Ja 1?? Zapomnialam wczoraj napisac,ze my kupilismy ladne kubki w rozyczki po 2 w pudelku,a Mateusz robil laurki. Wycielam mu duze serce z bloku technicznego, pocielam wycinanke w kawalki, dostal klej i wyklejal.
iore sie za obiad i roladki na sobote chce dzisiaj zrobic, a po 15 ma Janusz przyjechac po nas rzeby posprzatac po zakladaniu podlogi przed mamy przyjazdem

:szok: Ale te Wasze szkraby zdolne. Malują, rysują, robią laurki i nawet wyklejanki :tak: mój syn byłby na tyle mądry, że klejem wysmarowałby cały pokój z sobą włącznie i zapewne nieco skosztował :sorry2: ale za to ładnie i mądrze ogląda książeczki :-p:-D potrafi mi krótką historyjke opowiedzieć na podstawie obrazku. Dziś opowiadał jak to Kubuś Puchatek robił ul z psyjaciółmi.

Wracjąc do dań z knorra :-) to ja ostatnio robiłam girrosa z frytkami i z kapustką czerwoną. Również wyszło pyszne!!! Wspanialy jest ten sos mmmmm pychotka!!! R się zachwycał. Muszę jeszcze tego kebaba zrobić. A i ten sos również pysznie pasuje do kanapek np z szyneczką lub z jajkiem

a ja robilam w niedziele z frytkami i surowka i bylo pyszne, S tez smakowalo

Wracjąc do dań z knorra :-) to ja ostatnio robiłam girrosa z frytkami i z kapustką czerwoną. Również wyszło pyszne!!! Wspanialy jest ten sos mmmmm pychotka!!! R się zachwycał. Muszę jeszcze tego kebaba zrobić. A i ten sos również pysznie pasuje do kanapek np z szyneczką lub z jajkiem
to może ja źle coś zrobiłam:baffled:głownie ten placek tortilli nam nie smakował może źle go podgrzałam :baffled:
Mateusz też jeszcze nie zrobi laurki ani żadnej wyklejanki bo poprostu jeszcze niepotrafi:no:jak dam mu kredki i kartkę to szkryfie tylko kółka i jakies bazgrołki więc w tym roku Matuś laurki jeszcze nie da:no:

Ja robilam to Fix Gyros z sosem paprykowo-ziołowym Knorr - Knorr.pl tylko dalam piers zmiast karkowki.

Dziewczyny,a nie za duzo wymagacie od swoich maluchow?? Mateusz jak malowal farbkami to wyszly totalnie pomazane bohomazy,a jak malowal to mowi,ze ten obrazek jest dla taty, ten dla babci Kini,a ten dla Biji (Gabrysi) i wszyscy byli zachwyceni. A wyklejanka tez nie jest jakas sensacyjna,ale najwazniejsze,ze zrobiona malutkimi raczkami ich wnusia. I to cieszy dziadkow.

Witam się wreszcie dzisiaj:-) jakoś nie mogę sie dzisiaj pozbierać:baffled: ugotowałam pomidorówke na drugie będą ruskie pierogi bo M wczoraj przyniósł od mojej mamy;-) ogarnęłam trochę chałupkę i powinnam wziać się za siebie bo po 14 mamy jechać do babci z prezentem a ja dalej w dresie siedzę i nie pomalowana:sorry2: co do laurek to dla Tuśki też jeszcze trochę za wcześnie bo zwyczajnie bazgroli może w przyszłym roku;-) a co do tego malowania i rysowania to Tuśka bardzo chętnie ale jedyne co jej wychodzi to jak sama mówi ślimaki:-D tyle że zdarza się ze przychodzi i twierdzi że jeden ślimak to domek, drugi drzewko i tak dalej:confused::-D czyli wyobraźnia pracuje:-D

Śliczne te serce z wycinanek:tak:my próbowaliśmy z klejem i wycinankami ale Matuś nie mógł się na tym skupic kartkę klejem mazał ale przyklejac już nie chciał:no:no a arcydzieła z farbami to Matuś robi identyczne:-)

reklama
Witam i ja ze szklaneczka pepsi max:-D
Justyna bardzo ladna wyklejanka:tak:
A my dziadkom nic nie damy tylko zadzwonimy z zyczeniami.:-)
I mam dwie dobre wiadomosci
1.Angelina plakala w przedszkolu tylko 10 min a jak ja odbieralam to byla usmiechnieta:-D:-D:-D
2.Moja mama przyjezdza do nas w marcu na miesiac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry